.

.

October 29, 2010

I wanna be a billionaire...

          
          I wanna be a billionaire so fcukin bad~ hahaha...sape yg slalu wat blOgwalkin memalam bute kOnfem knal sgt ngan ayt aku tu..actually bkan ayt aku pOn..saje amik ayt tu dr lyric lagu Travie McCoy ft. Bruno Mars, "Billionaire".. da lame lagu ni release but bru skang aku lyan..tu pOn sbb mmber2 aku yg slalu psg kt lptOp die..mentang2 r ade sOnic gear..huhu..Tggu r aku dpt MARA nnt, keliling umah aku psang..huh..Nyway peeps, ni aku ade ltak music clip lgu die..meh lyan rmai2..chOowz

October 26, 2010

Semua Tentang Kita...


p/s : sementara ngah lOading ni pe kate kOwg pause dlu sume sOund or lagu yg ade..nk lg feeling jgn click pape, bia je slide ni play sendri k..klo lgu die abis dlu, kne slalu F5 r coz lgu die aku wat mmg ckup2 smpai abis slide..nk tau cmne? haa..1st lgu tu singer die akn start nynyi time pic aswa..huhu..sOrry 1st loading mmg lame cmni..nnt2 ok r..hehe =P

          1st of all thanks kt kOwg cOz sudi view blOg aku ni..klo bOle rajin2 r view ek..cOz blOg aku ni bkan psl aku sOwg je, ade gak psl kOwg sume..jd follOwer trus pOn ok gak..hehe..Thx gak kt sape2 yg view n kOmen “The Perfect 7even” seblOm ni..xmo cdey2 lg k..hehe

October 21, 2010

The Perfect 7even...


Dedicate to : Syena, Nana, Meck, Aina, Wanny, Iqa, Ezan, Fizee, Own, Ali, Madi, Hery, Apit, Wan, Mazwan n yg laen2...

          Xde ungkapan len yg aku nk luahkn kt kowg sume selain “Terima Kasih”..trimas utk sume..sume bnde yg kOwg wat yg wat aku happy sgt2..hppy yg mmg xpnah aku rse sbelOm ni..ckup PERFECT aku rse ble ade kOwg sume ngan aku..siyes kOwg mmg mmber terbaekk wat aku..walOpon aku xknal kOwg sgt mase wktu stdy dlu, tp da ckup bg aku utk knal kOwg pd 7 ari terakhir aku bersame kOwg sume..ckup INDAH n SEMPURNA =)
 

October 20, 2010

Ape itu scroller??


          Ape itu scroller?? aku da mule x mengenali ape itu scrOller cOz mause AVF v320 aku da kehilangan bhgian yg paling pentingnye iaitu SCROLLER..oh tidak! Setiap kali aku on fb ofcOz jari telunjuk knan aku meraba2 kt bhgian tgh mOuse tu..lurus bengkok lurus bgkok jari aku..tp xde respOnd pape kt mOnitOr lptOp HP Pavillion dv3000 aku nih..huhu

      Nak tau cmne mOuse aku bleh jd cmni?? sadis sgguh aku nk cter..huhu..Kisahnye cmni..mlm ahad lpas pkul 1.15am, mmber aku secara tak sngaje (atau lbey tpat mybe die sngaje kot) telah x semena2 mamijak mOuse cOmel aku nih..krak!!..cmtu la bunyi aku dgr time tu..huhu..otOmatik tgn aku mencapai mOuse tu..Skali pndang xde pape yg parah..still berlampu, still gerak, n still bleh click...Damn + WTF + OMG!!! scrOller xleh gerak..arghhhhh!! Terbakar kmpung nmpak asap, terbakar ati sape yg tau...hnye iman d dade dpt menahan air yg berkaca d mate.. huhu.. Tnpa buang mase, aku amik pendrive..eh bukan.. screwdriver.. mengOperate mOuse aku yg ngah nazak selagi sempat..tuuuttttttt!!!! bunyi mesin jntung...huh..klo dlm tv doc slalu ckp "maafkn sy"..klo aku plak hnye geleng pale smbil tahan sebak d dade....

Nk mouse baru!!!!! waaaaaaaaaa~ 

October 2, 2010

Sayonara to Syaza Creative...

06:25pm | September 30th 2010

          Waktunye kaki aku melangkah pergi dr office Syaza Creative Sdn Bhd (SC)..dlu rse x saba gle nk tggu pkul 6pm..sbb time tu la wat aku rse bebas..bebas dr kje2 yg bOss bg..yg slalu wat lptOp HP PavilliOn dv3000 aku ni hang..huhu..Tp smlm rse laen.....klo bOle aku nk je cabOt bateri sume jam yg ade kt office tu..jgn bg pkul 6pm..tp nk wat cmne, stiap pertemuan ade perpisahan..tp nape mesti kne ade perpisahan? perlu ke?? hmmm..SeblOm blek smlm, 6pm bOss msuk production department, tmpt aku kje..ayt yg bese aku dgr klo die msOk time2 nk blek tu.. "hangpa nk pi mana?" ..aku mmg da bOle hfal da dialOg bOss aku tuh..huhu..Aku snyum je ble die ckp cmtu smbil cpt2 gi punch card..xnk stay back nye psl..hehe =P