.

.

July 9, 2010

LOVE my FAMILY...

Friday, 9 July 2010 | 03:42am :
          X sampai 3jam lg aku nk gerak gi Ipoh..kne gi kOlej ade hal cket psl streamyx..then esok nye ari sbtu tu gerak gi Alor Setar plak..praktikal kt sne..start ari isnin next week..3bulan kt sne..Hmmmmmm...ase berat ati sgt2 nk tggalkn fmily n mmber2 aku kt Shah Alam ni..especially my parents..

          Mak, Bapak...i really2 LOVE both of u damn much..wlaupon aku ni xla baik sgt dlm fmily aku..tp aku syg gle2 kt fmily aku..Yong, abg Usop, Ta'a, kak Ina, Akhil, Ayep, Lan n Liza..aku sentiase syg kowg sume..wlaupon aku xpnah tnjuk yg aku syg kowg ..n aku mmg x pndai pon nk tnjuk ase syg aku tu..huhu..tlong jage mak n bapak elok2 k..coz raye nnt bru dpt blek Shah Alam..tggu ok..Hmmmm da r, xnk sedey2 lg..kang osak plak lptop ni kne air mate aku..huhu..Assalammualaikum~ ;')

July 6, 2010

Thanks my FRENZ...



10:00pm 5 July 2010 - 03:10am 6 July 2010 :
          Klo kOwg nk tau aku dlu msuk fOrm6..pic yg kt ats ni la satu2 nye pic fOrm6 yg xtau cmne bleh ade dlm laptOp HP PaviliOn dv3000 aku nih...hehe bukan nk pOyo =) . Smenjak abis fOrm6 kitOwg sume wat hal sendri..yg kiri tu SyarzWarn smbung kt KLMU, yg knan tu SalimiJomie trus kje kt UiTM S.Alam n da nk kawen da pOn bulan October nnt, yg nO.2 dr knan tu plak PartyBurn pindah ke SingapOre kOt..aku yg result x seberape ni gi la register msOk kt KPTM tu..huhu

          Sebenarnye aku bukan nk citer psl histOry of fOrm6 kitOwg, tp aku nk citer yg kitOwg bru je blek dr kua merayau n lepak2 kt area S.Alam..Sebenarnye kitOwg ni jarang sesangat dpt kua lepak skali..biase r masing2 bz ngan hal sendri..klO kua pOn x cOmplete, meant kua lpak kdang2 lepak 3 owg je..kdang2 2 owg je..huhu..td je ntah cmne masing2 free..sO ape lg, Letz Party.!!! hehehe..

July 2, 2010

WoRldCup..

          ENGLAND n PORTUGAL, aku minat gler ngan due team ni..sbb player diOwg femes2..bg aku r..kt team England aku minat Rooney n Gerrard..aku minat gak kt Beckham, tp tahun nie die xmen cOz injured kOt..kt Portugal lak aku minat sOwg je..hehe..CristianO RonaldO..sbb die r aku minat kt team Portugal..klo x xde makne nye..haha =D

          Actually da lame aku minat si cristiano ni..mase die kt team Man. Utd..aku suke tgk skill die..style..tp kdang2 cm syial pOn ade..huhu..biase r tu en..but pas die pindah gi Real Madrid aku da x follOw die sgt..cOz ati aku ttp kt Man. Utd..hehe
Tp aku sedih tol r ble tgk England n Portugal ni men kt WorldCup kali ni..kureng..then klah plak tu kt Round of 16..tp mmg aku da bleh agak da diOwg ni xleh blah cOz kt Group Stages pOn diOwg men da mcm bdak2 SUPTEM men bOla..huhuhu =(