.

.

April 5, 2012

Let me crawling...



Alhamdulillah, sekarang bilik aku dah bertambah satu lagi teknologi. Waaoohhh..sangat teruja dengan kelebaran dan qulity image dia..hehe. Ingat lagi tak dengan post aku yang lepas - The next mission...?? Yeahh..aku ade cakap nak angkat sebiji LED tv untuk multi-purpose, so this is it! Samsung LED tv : UA32EH4000R. Terima kasih kepada Mr.K sebab teman aku pergi survey semalam. Fuuhhh...lapan kedai kot kitorang survey, serious teruja tengok tv-tv yang ada. Tapi memandangkan budget hanyalah sekadar secupak pasir diatas peti, maka tidak perlu terlalu teruja sangat dengan tv-tv yang besar macam nak bagi satu kampung tengok sekali..huhu.

 
dulu dan sekarang, terima kasih kepada tv lama walaupun aku tak pernah on :P 


Lepas nie, aku plan nak amik CPU pulak, maybe lagi dua bulan kot. Kalau boleh nak yang high performance punya sebab aku nak restart my own business. Online business, freelance designer and etc. Nak tambah pendapatan bukan sekadar untuk diri sendiri, tapi nak menyenangkan family juga sebab bagi aku diorang pun ade hak atas gaji aku bila teringat balik jasa-jasa diorang terhadap aku. Masa aku nak sambung study dulu, diorang la banyak tolong, bukan siapa-siapa. Mungkin sebab nie juga kenapa aku single, sebab aku takder masa untuk orang lain selain diri sendiri and family aku. Bukan aku takder hati kat perempuan. Ada perempuan yang aku minat, tapi sebelum aku usha dia better usha keadaan diri sendiri dulu...banyak lagi benda yang perlu di-upgrade.


" I'am nothing, so let me crawling
before I get up and walking beside you "


....assalammualaikum....

No comments: