.

.

April 21, 2012

CrazeeBook : Most controversial entry...




CrazeeBook, korang ingat lagi tak tentang name tu?? Sure siapa-siapa yang baru kenal IdealCrazeeZone nie memang tak tahu cerita disebalik nama CrazeeBook tu. The most controversial entry ever written by me. Yeahh, entry tue la yang buat IdealCrazeeZone nie famous sekejap pada awal tahun 2011 yang lepas sebelum aku menarik balik entry tu atas sebab-sebab tertentu. Kalau korang teringin nak baca enrty tu, korang boleh la tengok-tengok dulu entry nie -->> [ Disebalik kontroversi CrazeeBook ]. Sorry la kalau entry tu buat kepala korang pening dengan warna-warna tulisan yang comel. Biasa la zaman dolu-dolu, time tu pokcik nie mudo laeeii suko dengan kalo-kalo nie haa..hahaha.


So now, dengan bangganya aku umumkan bahawa aku akan re-post balik entry CrazeeBook tersebut bagi memberi peluang kepada follower-follower baru blog IdealCrazeeZone nie (ada ke??) membaca entry paling kontroversi tersebut. So lets wait and see. Yeeeaahhhhhhh!!! (aku tak tau ape lagi nak tulis). - END



....assalammualaikum....

No comments: