.

.

March 6, 2012

Tolong saya! Apa patut saya bagi....



Please...please...pleaseeeee.... Apa patut aku bagi kat dia sempena hari ulang tahun dia yang ke-22 nie?? Serious aku tengah blur giler sekarang nie. Hari jadi dia rabu nie (07 March), dah dekat sangat-sangat dah nie. Yang lagi masalahnya ialah aku langsung tak tahu apa yang dia minat. Wwwaaaaa..nak nangis la macam nie..huhu. Bajet aku dalam 1 atau 2 rat jer, yang penting ikhlas kan?? heeee. Please yer kawan-kawan semua, harap sangat ada yang comment post aku nie. Walaupun aku jarang sangat-sangat update blog nie, inikan pulak nak blog walking blog-blog lain. Thanks kepada yang comment / bagi idea. Yang bagi idea mengarut-ngarut pun thanks jugak lar ek. huhuhu....



....assalammualaikum....

No comments: