.

.

September 6, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2011...


" SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI "
" MOHON MAAF ZAHIR DAN BATIN "


Sorry la kawan-kawan ku semua sebab agak terlewat sikit aku wish raya kat korang semua. Agak sedikit busy kebelakangan nie sebab handle kes curi kasut kat surau belakang rumah aku nie. Binawe betol sape yang curi selipar Facebook aku, tak pasal-pasal aku pun jadi pencuri selipar jugak malam tu. Tapi aku pulangkan balik ok! sebab selipar yang aku amik tu sebenarnye selipar untuk orang amik wuduk. Aku curi malam tu, malam tu jugak aku dapat pembalasan. Korang nak tau ape jadi? Biase la selipar wuduk, cap ayam laut afrika. Dah rase macam itik pulang petang dah aku malam tu, "kuek kuek kuek kuek" bunyi selipar tu tiap kali aku berjalan. Malu giler bai bile lalu depan rumah-rumah jiran. Siap ade yang tegur lagi, "ini itik pulang malam ye bang"...argghhhh tension3x

Anyway aku taknak cerita banyak, just nk wish raya je main point nye..huhu. Sorry ye kawan-kawan kalau aku ade TERkasar bahasa, TERpukul korang kat mana-mana, TERngumpat pasal korang bila-bila, TERemo tak pasal-pasal and TER macam-macam lagi..harap korang maafkan aku ye. Walaupun ayat-ayat nie aku amik dari wish aku yang tahun lepas, tapi aku ikhlas bai taip balik..heeee. Harap korang pon ikhlas maafkan aku ye.

jom usha dan comment album Aidilfitri saya di sini
terima kasih


....assalammualaikum....

2 comments:

Cik Ainie Lalola said...

selamat hari raya..
nak duit raya..
hehehe

fiza ibrahim said...

mne duit raye..?wish sje x gne baiii...