.

.

August 10, 2011

Crazee Revolution league...



Kepada korang-korang yang suke main fantasy league, sila la join league si gila ini. Tiada yuran penyertaan, tiada cukai tersembunyi, hanya sekadar main click-click di PC or lappy anda sahaja. Lebih 20 team sudah menyertai, kalau tak percaye bleh gi check sekarang..hehe. Pihak penganjur tidak akan sama sekali bertanggungjawab sekiranya button left click mouse anda rosak ataupun jari telunjuk kanan anda krem. Sebarang kerosakkan atau kecederaan adalah atas tanggunggan peserta sendiri. Sebarang saman-menyaman selepas kekalahan adalah amat ditegah dan diharamkan sama sekali. Sekian~

Cara-cara nak join :
>> http://fantasy.premierleague.com/ >> sign up >> create team >> "Join a league" >> "Private league" >> key in password (ade kat pic atas) >> "Join" >> done!


" play beautiful, dont play like a fool "



....assalammualaikum....

2 comments:

Khairul D'Arena said...

mmg best ke bro???

iDeaL cRazEe said...

lebih kurang cm fifa manager la jugak...manage team, beli player sane sini...best oooo...hehe