.

.

July 29, 2011

Saya terangsang bila hujung bulan...

Oh yeahh ahhhhh!!! Sorry aku tak boleh kawal nafsu aku bila dah hujung-hujung bulan macam nie. Entry kali ni agak 18SX sikit, tapi korang jangan risau sebab tiada gambar-gambar wanita separuh bogel atau apa-apa yang berunsurkan lucah di upload dalam entry nie. Aku sebenarnya just nak kongsi keinginan aku dengan korang semua. Keinginan??? betul ke ayat aku tu?  Tak kisah la, janji maksud ayat tu korang paham. 

Setiap kali hujung bulan jer mesti otak aku mula ter-imagine benda-benda yang aku gersang sangat nak ada. Maybe sebab aku jealous tengok orang lain ade, tapi aku takder kot..hehe. So kat sini aku tunjuk dan paparkan pada anda semua antara benda-benda yang selalu buat scene flash-back dalam fikiran aku setiap kali hujung bulan. Roll VT!!!


1st thing yang aku nak beli sebab jealous tengok chief IT aku pakai HTC Desire


yang ni memang dah lame aku aim, tapi sampai sekarang dok postpone


memang boring setiap kali hari cuti, so teringin nak angkat satu..2 pon takper kot
hehehe


yang ni aku rasa tak penting sangat kot bila dah ada Nokia N9 tu..hehe
sorry, gua bukan kaki DSLR, DLRS, DRSL, DLRT or what everrrr~


Alright, tu la benda-benda yang aku gersang sangat nak ada kat atas meja dalam bilik kecilku ini. Ade bran tak belanja aku sebijik?? Sesungguhnya membuat amal jariah dikala bulan Ramadhan tiba amatlah diharuskan. Please please please....seriously aku sangap!!!! =)

" biar gaji ciput, janji jangan kemut "


....assalammuaikum....

6 comments:

noeaima said...

elly, ko nak ps3 ke? aku nak jual rm1000, nak x?

iDeaL cRazEe said...

sejak kapankah kamu punyai ps3?? huhu..

saya bukan tomato said...

pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sdekeh hape . kalau duet sejuta takpe . ni seposeng pong kena kuis .. lain la uuu dah kerje . lalalala ;p

saya tak gila said...

@tomato : please please please pleaseeeeeee~ ;D

Anonymous said...

DSLR tuh bukan bende murah yee . so , cakap tu agak-2 ar siket bro :)

saya hampir gila said...

heh..seram nieh~ ;P