.

.

April 27, 2011

12 tanda anda bakal jadi Zuckerberg II...

Sorry because dah lame mrCrazee tak update IdealCrazeeZone yg cute nie sebab agak busy dengan macam2 project and business. Buat mase ni korang layan je la apa yang mrCrazee update nie ok. Nanti ada masa lagi mrCrazee update yang lain pulak ok. Promise...hehehe =)

#1 : Anda menggunakan lebih daripada satu komputer / lappy dalam satu masa.

#2 : Anda sanggup merekabentuk sendiri komputer mudah alih anda.


#3 : Keyboard dan pipi anda sudah sebati, tak boleh dipisahkan.

 #4 : Anda tidur berdekatan dengan komputer / lappy anda.

#5 : Kawasan komputer / lappy anda tidak jauh beza dengan pusat pelupusan sampah.

#6 : Pergi ke tandas pun bawa laptop anda.

#7 : Lagi teruk jika anda bawa tandas ke komputer anda.

#8 : Anda mengabaikan orang di sekeliling anda.
sebab itu wujudnya CrazeeSpace rekaan IdealCrazee..hehe

#9 : Ahli keluarga terpaksa tag anda dalam post di Facebook jika mahu berhubung dengan anda.

#10 : Anda sanggup melepaskan percutian mewah di Bandung demi komputer anda.

#11 : Anda tetap setia dengan komputer / lappy anda walau apa jua keadaan anda.

#12 : Eerrrrr.. [click to add your caption]



THE END
....assalammualaikum....

3 comments:

Cik Nad said...

yang terakhir memang konfem akan jd mark. ha-ha

Siti Mashitah Saidin said...

hahahahaha.. lawak la...
lama x singgah sini....

Khairul D'Arena said...

last sekali tu aku tak tau la macm mana dia nak guna pc tu..mybe waktu tgh malam dia layan facebook...haaa