.

.

March 10, 2011

Nak tunjuk bengong ke protes dia nie...



Agak2 korang, orang yang wat keje nie dia saje nak tunjuk keBENGONGan dia ke atau dia nak tunjuk protes kat pihak kerajaan?? Yela, maybe dah lame dia buat aduan tapi tak datang2 repair jalan nie..sape tau kan..hehe. Tapi cara nie boleh la kot buat sementara nak tunggu orang datang repair, besok2 kalo tape tu tertanggal boleh tampal balek kan. Paliinnnnggggg jiiimmmmmaaaaaattttttt~ hahaha =)

Sorry la da lame gile mrCrazee tak update blog sebab semenjak masuk bulan March nie mrCrazee agak busy mencari keje. Da puas rehat2 kat umah, so skang mase untuk cari duet banyak2 plak. Sape taknak kawen oii..hehe. Tadi petang saje2 la gi jalan2 kat shopping complex, sambil2 tu usha la kot2 ade keje kosong. Memang bayak betol jawatan kosong kat situ, tapi............."wanita sahaja". Aaisshh..tension plak bile tengok sume nak "wanita sahaja". Nape?? laki nie memang tak boleh buat sale sangat ke??? sume nak pompuan je.. =.="

Dah la, malas nak cakap banyak. Nie mrCrazee nak bagi pesanan ikhlas kepada sape2 yang suke tido lewat malam. *sejak bile ntah da pandai2 bagi nasihat nie..huhu. Kepada sesiape yang suke tido lewat2 malam tu elok la jangan amalkan tido lewat, kalo tak nanti jadi cam mrCrazee ni. Klo korang sume nak tau dah dua bulan mrCrazee nie asik saket2 je. Macam2 penyakit mai singgah antaranye demam, selesema, demam panas, saket kepala, saket dade, dan bayak lagi. Skang ni plak mrCrazee ngah handle 2 lagi penyakit iaitu gatal2 hidung dan saket mate. Siyes memang seksi seksa giler..huhuhuhu. Maka jangan la kamu mengamalkan tido lewat2 malam kerna ia boleh memudaratkan kesihatan kamu..sekian terima kasih..hehe =)

p/s : sorry la tajuk entry dan gamba tu takde kene mengena ngan topic perbualan...


....assalammualaikum....

7 comments:

shazleenhairuddins said...

kalau uniform nurse terkoyak nak tampat seletep camnie leh tak?? ;)

iDeaL cRazEe said...

xboleh, baru la sexy..aauuuwww~ :P

shazleenhairuddins said...

auwww malulaa nak sexy2 nie
t sume patient sihat tewos :P

iDeaL cRazEe said...

sexy2 la best...aauuuwww~ haha..

meLLy! said...

abg, mak pnggl balik

tomato said...

wowww !! bedegil nak kawen lahh !!!! :D

wanita mmg pantess !! :P

Encik MamaT said...
This comment has been removed by the author.