.

.

March 20, 2011

Maruah diri dicalar enam jantan...


sadis sungguh mrCrazee tengok keadaan mangsa nie
sekali 6 kowt..huhuhuhu
maaf, wajah mangsa dan suspek terpaksa di-censored atas sebab2 tertentu

March 14, 2011

Datuk Chong Wei sindir Taufik Hidayat...


TAHNIAH DAN TERIMA KASIH
kepada Datuk Lee Chong Wei kerana berjaya menewaskan
seteru utamanya iaitu Lin Dan dalam
kejuaraan badmintan All England 2011 semalam
dan sekaligus mengharumkan nama Malaysia.
Datuk Lee Chong Wei menang straight sets
21-17, 21-17


tahniah sekali lagi mrCrazee ucapkan
hehehe


....assalammualaikum....

March 13, 2011

Detik cemas Miyabi ketika bencana...



[ surah Al-Baqarah : 117 ]
Allah s.w.t pencipta langit dan bumi, dan bila Dia menginginkan sesuatu
maka Dia hanya mengatakan kepadanya
" kun fayakun "
( jadilah, maka jadilah ia )
setiap apa yang berlaku atas muka bumi ni ada hikmah disebaliknya
maka hendaklah kita terimanya dengan seadanya 
LET'S US PRAY FOR JAPAN
 

...assalammualaikum....

March 12, 2011

Kalau da name pon binatang...



Menyesal dahulu pendapatan, menyesal kemudian tiade gunanya. Inilah padah dari tindakan yang tidak berperikemanusiaan seekor munyit yang berbaka parsi serta ahli kumpulannya yang lain setelah dicekup oleh pihak berkuasa tempatan petang semalam di kilometer 16 dekat Simpang Pulai, Perak..hahaha. Mengarot pulak mrCrazee memalam gini. Sebenarnye takder nak cakap ape pun, just nak share gambar2 dengan korang semua..itu je. Soooo enjooyyy!!!! hehe =)

March 10, 2011

Nak tunjuk bengong ke protes dia nie...



Agak2 korang, orang yang wat keje nie dia saje nak tunjuk keBENGONGan dia ke atau dia nak tunjuk protes kat pihak kerajaan?? Yela, maybe dah lame dia buat aduan tapi tak datang2 repair jalan nie..sape tau kan..hehe. Tapi cara nie boleh la kot buat sementara nak tunggu orang datang repair, besok2 kalo tape tu tertanggal boleh tampal balek kan. Paliinnnnggggg jiiimmmmmaaaaaattttttt~ hahaha =)

Sorry la da lame gile mrCrazee tak update blog sebab semenjak masuk bulan March nie mrCrazee agak busy mencari keje. Da puas rehat2 kat umah, so skang mase untuk cari duet banyak2 plak. Sape taknak kawen oii..hehe. Tadi petang saje2 la gi jalan2 kat shopping complex, sambil2 tu usha la kot2 ade keje kosong. Memang bayak betol jawatan kosong kat situ, tapi............."wanita sahaja". Aaisshh..tension plak bile tengok sume nak "wanita sahaja". Nape?? laki nie memang tak boleh buat sale sangat ke??? sume nak pompuan je.. =.="

Dah la, malas nak cakap banyak. Nie mrCrazee nak bagi pesanan ikhlas kepada sape2 yang suke tido lewat malam. *sejak bile ntah da pandai2 bagi nasihat nie..huhu. Kepada sesiape yang suke tido lewat2 malam tu elok la jangan amalkan tido lewat, kalo tak nanti jadi cam mrCrazee ni. Klo korang sume nak tau dah dua bulan mrCrazee nie asik saket2 je. Macam2 penyakit mai singgah antaranye demam, selesema, demam panas, saket kepala, saket dade, dan bayak lagi. Skang ni plak mrCrazee ngah handle 2 lagi penyakit iaitu gatal2 hidung dan saket mate. Siyes memang seksi seksa giler..huhuhuhu. Maka jangan la kamu mengamalkan tido lewat2 malam kerna ia boleh memudaratkan kesihatan kamu..sekian terima kasih..hehe =)

p/s : sorry la tajuk entry dan gamba tu takde kene mengena ngan topic perbualan...


....assalammualaikum....