.

.

February 24, 2011

Power Rangers : Revenge of the fallen...


Orite..entry kali nie ceq nak cakap bahasa utagha lagi boleh tak?? ceq tau bahasa utagha ceq terok, tapi mama kite selalu pesan "practice make perfect my son".. waahh vogue tak mama kite? speaking New York tau. Bole kan ceq nk cakap bahasa utagha lagi? bole la, bole la, bole la..plzzz..hehehe..Ceq cuba naa =)

Hangpa kenai tak Power Rangers?? hat mana yang tak kenai tu elok sangat la baca entry ceq hat nie..hehe. Power Rangers nie sebenaqnya siri TV budak2 dulu, hat oghang putih dok sebut live action television series. Ceq nk translate bahasa utagha ceq taktau, sat lagi lain pulak maksudnye..huhu. Sapa yang lahir sekitaq tahun 1985 mesti kenai degan cerita nie sebab cerita Power Rangers hat mula sekali ditayang pada tahun 1993. Sampai situ ja la ceq cerita naa, hangpa bole click ja kat link nie ok [ Power Rangers ] .Ceq mintaq mahap la naa..heeee

Lagu nie sebenaqnya, ceq nak habaq kat hangpa semua yang laa nie Power Rangers hat baru da kuaq kat Malaysia nie. Ceq malaih la nak cerita panjang lebaq, kejang lidah ceq dok mengeja nak cakap utagha nie. Hangpa tengoq la sendiri naa =)


tuuuu diaaaaa Power Rangers
baru ceq tau Power Rangers sebenaqnya ada 12 oghang 

hangpa jangan lupa tengoq tau, best nie
hat sapa yang ada Astro B.yond jangan lupa record sekali naa
kalau hangpa nak tau hat no.3 dari kiri tu la ketua depa
nie kalau mak depa tau nie, ceq taktau la nak habaq lagu mana
mau kena jentiq sekoq2 anu depa nie


hambooiihhh..suka naa hangpa semua
ceq dok edit tadi pon dok gelak2 ja
hahahahaha
p/s : macam melampau pulak reaction gif nie..hehe


....assalammualikum....

16 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

pelik2 je kamo nie...hahaha..

aCeraP :) said...

aku lg tetarik ngn katon 2...haha



to owg atas....hyeeeeeeee lola haha

tomato said...

hahahahahahhahaha !!!! tade keje ek !! cepuk kang! !!! P

hakeem kira said...

bukan slalu nye ketua kaler merah ka ?

iDeaL cRazEe said...

cikLola : bukan pelik..tp crazee..hehe

acerap : katon tu gedik kot..haha

iDeaL cRazEe said...

tomato : ehhh..suke2 ati je..tumbok nak?? haha =)

hakeem : ketua dipilih dr segi penampilan diri..hehehe ;P

Cik Ainie @ Lola said...

hye acap...

ideal : u memang craze..da lama da tahu..hahaha... :)

azwa_amani said...

lama ceq tak mai sini..ang sihat ke???

~ch@wi~ said...

mmg fvret btl la power rngers tu dlu...tp gmbo tu lg aku suke..haha

nub said...

power ranger revenge of the fallen. haha. ceitt.

utaghaa terbaeekk abaq ang. jangan dok malu speaking utaghaa. ahahaha

Que a.k.a roulblur said...

power ranger apa nih...haha...gatal lah kartun gedik2 tuh

iDeaL cRazEe said...

nie klo ade "like" , da lame aku like comment2 kowg sume..hahaha =)

Fara Farhana ♥™ said...

yang ta boleh blah, revenge of the fallen tu.
bukan ka kalau tang gaduh2 tu, depa ja yang dok menang?

bahaha :)

SyafiqRidhwan said...

haha. biasalah budak ^^

muniraksasa (; said...

xdak astro. sedinyeee ;(

(✿◠‿◠) said...

haha...np reaction mcm tue.. haha.