.

.

February 7, 2011

One double prosperity large set plz...

 
Entry kali ni aku nak wat tutorial camne nak buat prosperity burger home made punye..ok gurau je..Waaahhhh da lame gile aku terhingin nk makan prosperity burger nih..tapi baru semalam berkesempatan nak merase tau..kesian tak, kesian tak?? Actually da lame plan nk gi makan tapi takde mase and member yang nk teman..kesian tak, kesian tak?? huhu..Maklumlah member aku sume dah berstatus "maried to..." skang nie..aku sorang je la yang still "single pringles", ntah bile la nak jadi macam diorang kan..kesian tak, kesian tak?? kesian la..plzzz~ hehehe... =)

Cukup2 la kesiannye tu..hehe..Actually aku cume nk cter semalam ngah bosan2 dok tgok tv, cter ape ntah yang Chef Wan maen masak2 tu..then tgok Jalan-jalan Cari Makan plak..terliur habes bai tengok die makan macam2..pastu lg tetibe kua plak iklan mcD prosperity burger..Pergghhh bile nafsu dikuasai setan, aku menjadi x tahan..hehe..On da spot gi mandi2, wangi2..sempat update status kt fB sat then terus kua...

Cashier : Welcome.!! eat in or take away? order sir?
Aku : Eat in..one double prosperity burger set plz..
Cashier : Chicken or beef? large set??
Aku : Beef..yup, large set..
Cashier : Any add on?
Aku : Hmmmm...nop, thanks..
Cashier : RM 21.05 cent sir..
Aku : ( 5sen pon nk kire ke? ) sambil hulur duet..
Cashier : Here your balance..3 ringgit and 95 cent
Aku : Thanks..( syiling lg, londeh la seluar aku balek nanti..hip hop )

Naek 1st floor...makan sorang2 je tanpe teman disisi..hanye ditemani 2 buah komik baru beli kt MPH td..makan ngan penoh adab dan tata susila sebab segan ade 2 owg awek UiTM dok meja depan..hehe..habis je makan terus balek, malas nak jalan2 lagi dah..Ending yang sangat menyedihkan..huhuhu =(


....assalammualaikum....

7 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

kesiannye makan sorg2..hehe
makan xajak pun...
sedap 2..
hehehe.. :P

iDeaL cRazEe said...

waaaaaaa....sedey ='(

Cik Ainie @ Lola said...

buruk tol rupa klu nangis..hahahaha

tomatokering :) said...

alaa shiannye.. meh ceq teman meh . haha :P

iDeaL cRazEe said...

@tomato : jom...lepak2 cm aritu lg..hehehe ;D

efa said...

alahai npanya tak agak member2?HOHO mcd mmg ada 5sen haha

Cempakamelati said...

Masih solo lagi ke???Nak saya tolong rekemankan sesiapa???