.

.

February 10, 2011

Oh!Shetz : Macam gampang...


Orite...wat pertama kalinye aku buat entry luahan isi hati setan dalam blog IdealCrazeeZone aku nie..huh..Harap maaf, tiade bahan lawak mahupon bahan gelak untuk entry kali nie ok! aku ngah takder mood skang nie..Nape?? jangan banyak tanye..sile sabar, aku sedang berusaha untuk menjelaskan keadaan sebenar kenape aku jadi macam nie..dalam mase yang same jugak aku cube untuk menenangkan suasane playground dalam hati aku nie...

Ok, let me explain..the first thing that I'm seriously...........eerrrrrr..maaf aku kurang fasih berbahase New York, better gune bahase kebangsaan kite je la yek..huhu.. Bende pertame yg paling wat aku tension ialah Streamyx..siyes aku nak taip nie pon rase meluat giler..Dari pagi semalam 9am sampai la ke tengah pagi tadi dalam pukul 2.30am line Streamyx kat umah aku wat tahikkk..langsung tak dapat connect, then bile da dapat connect asik putus2 plak..geram betol aku..huh..Tu takpe lagi, aku boleh sabar..tadi mase dah dapat connect tu, 1st thing yang aku wat ialah masok forum..bukan forum perdana ehwal Islam ye kawan2..maksud aku forum tempat aku buat side biznes RayBan yang ade iklan kat atas tu..Menyirap gile aku rase bile check kt mailbox forum ade 3 order aku terlepas dalam mase tak dapat connect tu..dan anggaran 3 order tu kire-kire RM240..ye kwn2, dua ratus empat puluh ringgit Malaysia..argghhh..Dah la aku nie penganggur tegar, dari situ je la pon aku nak tanggung idop..rase macam roh aku kua gi jalan2 kat Lowyat kejap bile 240 melayang macam tu jek..siyes memag shetz gile la ='(


 silap aribulan mau aku potong jugak Streamyx kat umah aku nie


 RIP : IdealCrazeeZone on Facebook

Nie satu hal lagi, ngah dalam keadaan connection yang asik putus2 tu aku gagah gak la on Facebook sat..nak usha notify je punnnnn..da settle usha notify, tangan rase gatal2 nk gi masok page blog aku..so masok la sat tengok2 ape yang patot..Tetibe jek...........jeng3x..aku rase haus, gi dapur minum air horlick suam segelas..fuhhh syiookkk kot..hehehe.. *oit3, tadi cakap takde bahan gelak..nie pehal gelak plak?? eerrrrr..maaf..Dah paus puas minum masok bilik balek..klik punye klik sampai aku sendiri pon taktau ape yang aku klik..rupenye secara TIDAK sengaja aku da TER-delete blog page aku tu..WHAT DA F.!!!! end of story..Maaf aku tak dapat teruskan kisah menyayat hati nie ='(


....assalammualaikum....

8 comments:

Budak Giler Cadbury said...

sabar je la ye -.-

iDeaL cRazEe said...

ngah sabo nie..huhu =(

Cik Ainie @ Lola said...

kesiannye...sabar je la... :)

Encik MamaT said...

hehe.. sori2.. aku rasa mcm nak tergelak.. kalo ko marah.. maafkan aku.. hehe...

iDeaL cRazEe said...

@encik mamat : hahaha..aku memang xreti nk siyes.. ;D

Mohamadazhan hjDesa said...

tak rezeki bro..

tomatokering :) said...

hoo , sabar ye adik ku sayang . semua tu ada hikmahnya .

wahh~akak berkata-kata . kekeeke :P

Biela Sapine said...

Sabar itu separuh daripada iman