.

.

February 12, 2011

Oh!MG : US kalahkan Malaysia lagi...


Orite..entry kali nie agak kontroversi cket..kontroversi ke?? huhu..Maaf la sejak akhir2 nie mrCrazee agak obsess ngan trademark Oh!. Bukan nak tiru mahupon tumpang famous, tapi mrCrazee nie agak suke me-manipulate..seriously tak tipu, kalau tak caye bleh tengok kat sini [ Ideal Raffali ], [ Crazeebook ], [ Crazeespace ], dan [Oh!Shetz ]..macam mane, dah caye?? hehe..

Actually entry nie takder ape pon..just nak tunjuk stats viewers semalam yang agak mengejutkan beruk2 di Zoo Taiping, Perak..hehe..Semalam tengah boring2 (memang selalu boring punnn) mrCrazee nie saje2 la nak usha Nuffnang, bukak2 je terus terbeliak bijik mate yg kuyu nie sebab tengok viewers dari United States lagi ramai daripada viewers Malaysia..OMG..susah nak percaye, masuk kali nie dah 2x United States kalahkan Malaysia..sebelum nie mase blog nie hot dengan entry Crazeebook.. Tapi semalam taktau ape yang hotnye..hot sangatkah?? Dan lebih mengejutkan lagi adelah buat kali pertamanye pie chart nuffnang mrCrazee ceria dengan warna-warni crayon..hehe..Seriously it's totally weird, tak pernah2 pon terjadi macam tu sebelum nie..Apekah nuffnang cube nak jage hati mrCrazee?? Hhhhmmmm...


warna-warni viewers ku

p/s : mulai dari sekarang mrCrazee akan menulis dengan menggunakan perkataan penuh..tiade lagi shortform2..dan mule menggunakan "mrCrazee" sebagai peganti "aku" macam yang mrCrazee selalu gune sebelum2 nie..Ini semua atas nasihat pakar2..heeee


....asssalammualaikum....

7 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

wah! cantik warna warni pie chart 2...mat crazee kan selalu wat kontroversi..2yg menarik minat viewers dr US tok stalker blog u...hihi tol x???

Cempakamelati said...

Wah tahniah..apa rahsianya ya????

iDeaL cRazEe said...

@lola : diowg paham ke masalahnye?? hehehe...

@cempaka : tiade rahsia..tetibe je jadi cmtu..huhu

Cik Ainie @ Lola said...

faham kot...doang tgk kamus...hahaha

♥ eyka elisha ♥ said...

wow!cmne leh de kaler2 tuh?=P

tomato said...

yg pasti MU menang :P haha

iDeaL cRazEe said...

hahaha...ya btoll =)