.

.

February 9, 2011

Oh!Crazee : Seksi itu milik lelaki...


Orite...entry aku kali ni agak bengong + eeuwww cket..hehe..Ok, aku da xtau nak cakap ape lagi dah, sebab ngah mamai baru bangun tido nie..Bangun2 je terus ngadap laptop..style ke tak?? haha..sah aku memang mamai kn..Oh ye, sorry sebab tajuk entry n logo tu agak macam meniru cket..macam perli pon ade, tp macam kutuk pon ade gak..Sorry aku nak cakap cket nie, segala isi kandungan dalam blog IdealCrazeeZone nie memang takde niat nak perli, kutuk, or hina sape2..hanye sekadar imaginasi giler seorang pemuda perasan kacak..hahaha..Ok ckup la tu intro untuk entry nie..

Arini aku nk ngajor cket kat korang sume care2 nak SEKSI dalam mase kurang 10min..suke la tu, suke la tu..hehe..Tidak digalakkan kepada kaum Hawa kerana aku taknak tanggung dose kalau korang ikot..juge tidak digalakkan kepada kaum Adam..hanye sesuai di-praktik-kan oleh kaum 2 Alam sahaje (bukan arahan dr.Rozmey)..Tapi kalau korang nk ikot gak aku taknak bertanggungjawab ok..sebab aku dah pesan awal2 tadi..Berpegang la pade ayat nie " Anda buat, anda dapat " ..ahlan wa sahlan..hehe =)


aku tak rela nak letak tag "IdealCrazeeZoneProjext" kat pix2 camnie..huh
peringatan : lelaki tu BUKAN AKU ok!!


loading 5%






loading 12%





loading 36%





loading 48%





loading 75%





loading 99%





done


 dammnnnn!!!!! eeuuuwwwww ....
not sexy at all ok! shetz!!!
aku da cakap dah..seksi tu milik lelaki
lalalalalalala~


....assalammualaikum....

15 comments:

saya_arief said...

yang first tu giler yang amat.
:D

miss'ENH said...

hahaha..mmg mamai k0t nie..
bdw,, nice entry..lawak!! :))

mofaizmz said...

uii.. luas pengalaman ko yer bro.. hahhaa

iDeaL cRazEe said...

hahaha...well
welcome to IdealCrazeeZone..ahakz =)

Encik MamaT said...

seksi gila weh... nak muntah darah aku tengok.. haha

nas said...

lorhh.. senang je nak buat buah dada..
hjahhahahahhahahhahaa
geli shialll

http://nash121.blogspot.com/2011/02/kenapa-kita-perlu-mandi.html

AyinAyob said...

aku tengah makan terus hilang selera makan aku tengok bontot die lagi mantap dari aku! hahaha

Cik Ainie @ Lola said...

gila2 punye entry...
mesti ngah mamai lg...
sbb 2 wat entry cmni...
hahaha...seksi abez..
kalah den nie...hihihi

EyToNeZ said...

ahahaha...klako je ngok laki sexy..mmg eeuuwww....

tomatokering :) said...

macam aidil je ! euwwww :P kikikiki

Nyssa Nuar said...

haha..sengal...skang NN da phm cm ne dorg leh wat cm tu tang dada tuh..uhuhu

iDeaL cRazEe said...

10min je wat entry nie pastu terus publish...xrela tgok pix tu lame2...eeeuuuwwwww~ =D

@tomato : ideal lg sexy ok..haha =)

nub said...

auwww! ghaahha

Cempakamelati said...

Hmmmm pondan-pondan tu wat camni kut nak naikkan dia punya tut...

zue_zoey said...
This comment has been removed by the author.