.

.

February 22, 2011

Mark Zuckerberg buka kedai pulak...

location : unidentified

Nampak gaye nye Mark Zuckerberg nie memang tamak betol la..tak cukup lagi ke dengan hasil kekayaan laman sosial Facebook dia tu?? Kali nie beliau joint venture dengan mamak kedai buku pulak..hadoiyaiii..Mungkin untuk permulaan nie diorang buka kedai secara kecil-kecilan dulu, sebab nak tengok berapa ramai yang "Like" kedai buku nie..haha =)

Ayoyooo uncle banyak kleatif la uncle..sikit jam itu budak2 takdak pigi sana cyber cafe main itu Facebook, semua datang main sini juga. Ini macam itu budak2 semua boleh kasi pandai juga, no comment2, no like2 and no more status..Ayoyooo saya banyak lespect sama uncle la ini macam. Sikit jam kasi buka itu Twitter Bookstore sama itu Skype Stationary juga ok uncle! saya gelenti itu PM kasi dato' sama uncle..banyak world lahh ini uncle..hehehe =)


....assalammualikum....

20 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

macam2..hahaha agak2 pasni apa lak ye...huhuhu... ;D

fairuz said...

hahaha boleh plak

iDeaL cRazEe said...

cikLola : same2 kite tungguuuuuu...hehehe

fairuz : boley sajaaa...hehe =)

Mark Zuckerberg said...

this is fake~!! I've never establish this kind of business~!! FAKE!!

iDeaL cRazEe said...

OMG!!!! hahaha ;D

zool said...

boleh kena saman ni

Cik Ainie @ Lola said...

ada lak si mark ni komen ye...hahaha

iDeaL cRazEe said...

lavender : bengong!!! haha..

zool : jgn saman aku udah ler...huhu

iDeaL cRazEe said...

cikLola : tu lavender yg bertopengkan mark...huh!

amira aihara said...

hahah..giler la 'mark' komen..hahah

Cik Ainie @ Lola said...

tau je lavender...sape xknl dia..sentiasa berubah rupa mcm anda...hahaha

the faceblog said...

pasti ade faceblog plak..huhu. =)
jom ramai2 join faceblog.
terbaik dari ladang..
[ http://the-faceblog.blogspot.com ]

ct-kama said...

hahahaha...boleh bukak semua kedai..
kedai youtube skali ler bukak...^^

tomato said...

hahaha ! obses dgn FB ye adik ni..harap2 adik ni dpt bukak facewajah pulak nanti..hahak :P

grr gelik2 adik ni.. :P

Fara Farhana ♥™ said...

mesti uncle tokey kedai ni sama-sama buat business plan dengansi mark tu kan?
pasal tu dia bukak kedai, mark bukak web.
rasanya macam tu kot? :)

iDeaL cRazEe said...

faceblog : suda join.. =)

ctKama : hehe..aah kan..bgus gak idea tu..i like ;P

iDeaL cRazEe said...

tomato : hello..gmbar tu bukan adik yg edit ok! geli aihh adik2 nie..haha =)

fara : maybe..hehe..Xpon mesti idea facebook tu datangnye dr uncle kedai buku nie..boley jadi kan..hhmmmmmmm =)

Nufaha said...

wahhhh...nak pergi lah kedai neh....haha

sissyira said...

salam


erk..betui ke ni? huhu

xDer said...

agak2 belacan cap udang bongkok dia ada jual ke? :P