.

.

February 3, 2011

IdealCrazee live in KL...

 
Hahaha..maaf tajuk entry yg agak menjengkelkan..tp kowg kesah ape aku punye blog kn..hehe..Sbenarnye kurang 4jam lg dr mase entry ni ditulis wat kali pertamenye aku join blogger gathering..Waahhh...cm best je kan bunyi nye..mmg best tp aku ni sbg blogger yg kureng tername dlm blogger world agak segan gak la nk join..Gathering kecik2 je..xde pon artis cm Heliza Helmi tu join skali..hehe..ade la dlm 8 owg kot..tp xtau la kot2 ade penambahan ahli lg..Saje nk lepak2, knal2 time CNY nie...

Nk tau sape punye idea wat gahering ni?? cikTomato namenye..klo kt fB name die Erika Hujan..Erika Rain lahh..hehehe..Knape cket je yg join? sbb ni last minute punye plan..kire gathering ni sbg rehearsal la utk join gathering besar2 nnt..hehe..ngarot ape aku pagi2 nie..Klo kowg nk join meh la dtg 11am @ wayang Midvalley, Pahang.. ok, grau je..Midvalley KL la..hehehe..Klo nk join cpt2 SMS cikTomato ok! ni no fon die..019-3772987..jgn kowg ngorat sudah..hehe

Orite, tu cter psl gathering..berbalik kpd tajuk entry yg menjengkelkan tu.. hehe..Sbenarnye aku xtau nk pkai ape gi gathering tu jap lg..dr pkul 9mlm smlm smpai pkul 6am skang ni aku tertido..so xsempat nk cube2 baju dlm almari tu..adooiii..ni bikin aku tmbah cuak..Dah la kne menempuhi jln2 yg berliku jap lg (ayt cm dok ulu sabah nun)..sbb mlas nk nek transport sendri coz maybe jln jem, so aku decide nek public transport je...


Sah mmg kne gerak kul 9am jap lg..huhu..it's ok la demi 1st gathering..Actually siyes mmg malu gile nk jumpe diowg sume jap lg, so plan aku wat2 kewwlll depan diowg nnt..hehehe..Orite, ckup la tu aku menaip..nk smbung cari baju jap..huhu..Kowg klo siyes nk join dtg tau..sempat lg maa~ 11am @ wayang Midvalley, KL..Dtg jgn malu2 cm aku ok! heee..See u allz in KL =)


....assalammualaikum....

9 comments:

Khairul D'Arena said...

wah seronoknya wep...mau gak tumpang dua dua kaki ni.....heeeee....

iDeaL cRazEe said...

dtg je bro, no problemo...
bukan kne bayar pon...hehe ;)

Nyssa Nuar said...

best nye gathering...
kalo NN ni, jgn arap ler...
adesssss...

Cempakamelati said...

Selamat berkenalan dengan blogger-blogger yang lain. Harap dapat junpa la diorang tu, jangan sesat lak ya. he he

Khairul D'Arena said...

takpe la...kalau ade masa aku join tau..hahaha..abes laaaa..

Encik MamaT said...

hahahaha.. aku harap kau tak serik wehh... hehehe

Cik Kyla said...

rajinnye join gathering. hohoh kite tak pernah lg join =.=

tomatokering :) said...

sori tau xmcm yg diharapkan :)
jgn ckp gathering . bkn gathering pon . juz saje2 je . huu

budak kampus said...

huhu..xpe2..next time leh kuar tgk wyang sesame lg walopon aku tak join ritu...agagaga