.

.

February 5, 2011

Facebook : 6 hours left.!!


Lg 6 jam lg fB nk ttop woiii..abis la kowg..pasni xdpt la nk kowg nk promote blog kowg lg..xdpt la kowg nk contact2, xdpt la kowg nk gossip2 lg, xdpt la kowg nk wat status ckp nk bnuh diri ke, status saket perot sembelit ke, status ckp line bb slow cm sipot ke n sume2 la..sbb ape?? sbb 6 jam lg fB nk shut down..padan muke kowg..hahaha..Pasni bleh la kowg gi wat pahale plak drp wat dose kt fB tu kn..hehehe

Ok, ckup smpai ctu je bebelan bieber aku..hehe..Act tual ly aku nk share ngan kowg pix kt ats tu..da lame da pix nie aku print screen, mggu lepas kot..Biase la fB nie, time2 diowg ngah upgrade time tu la fB wat gile..ade ke ptot status aku yg 6min aku post tetibe tukar jd tggal 6jam je lg..what da F..sabo je la..huhu..Pix diatas tiade melalui sebarang proses editing dr aku ye kwn2..kecuali yg yg blur n yg bulat2 tu je..Wlopon aku ni kaki manipulate gmbar, tp utk pix kt ats tu aku x manipulate ok..dan walopon aku x manipulate pix tu, x bermakne aku nie x menipu ok.. Eeerrrrr..jap3x..aku da blur jap di-manipulate oleh dri sendri nie..huhu..Senang citer mmg aku x manipulate la pix kt ats tu..THE END

....assalammualiakum....

9 comments:

nub said...

btoi2 bermanipulasi nih. haha

iDeaL cRazEe said...

no comment..hahaha.. =)

Khairul D'Arena said...

owh penin sudah aku ter manipulate ni..hahaha...mmg time upgrade fb jdi gile ea?ko rjin btul lepak FB...

iDeaL cRazEe said...

hehehe...
kebiasaan mmg cmtu la...kejap chat ilang la, kejap profile jd bruk la, kejap xde notify..mcm2 la bro..hehehe

Budak Giler Cadbury said...

senior saya mmg suka buat suspen grrr

~pinyunyipa~ said...

ad aku kesah?hahaha ;P

Cik Kyla said...

haha. pandai phoshop ni :p

iDeaL cRazEe said...

@kyla : pix ni xde edit gune photoshop la...siyes x tipu...huhu ;)

grOundnUt said...

hahaha...macam edit je bro..ekeke...^^'