.

.

February 11, 2011

Cabutan bertuah bernilai RM100...

Orite..ptg tadi mase ngah on fB aku terbace satu post pelik kt wall drp akakTomato ku sayang nie..actually takder la pelik sangat pon, but just curious je page ape la yang akak aku nie like kat fB tu..huhu..so ngan perasaan ingin tahu yang meninggi aku pon click and like la skali tanpe motif yang jelas..hehe..Sekali malam tadi baru la aku tau ape motif die like page tu..aiyah~ sile tgok bwah kalau korang nak tau....



jom join weyh..RM100 tuuuuu~
senang gile..men click2 je punnnn..hehe
nk tau cmne care-care die, click link bwah nie ok

yang bestnye contest ni kalau member yang korang tag tu menang
ngan korang2 skali menang..styel ke tak?? haha..
JOM MENANG RM100


member yang bakal bagi RM100 kat aku

settle suda
....assalammualaikum....

9 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

wah....mcm best je..nak join la..agak2 ley dapat rm1oo x..hehe :P

ukhti syikin said...

<---- kurang paham.. mcm mana tu :)

fadhdeela said...

nak try jugak la :P

Meh singgah: Lisa Surihani & Shaheizy Sam Bercinta??

iDeaL cRazEe said...

@lola : sile byk2 kn doa...hehe

@ukhti syikin : kurang paham ke wat2 xpham?? hehehe =)

@fadhdeela : sile3x...hehehe

tomatokering :) said...

maknanye kalau aidil dapat 100 ,akak pon dapat . kalau akak dapat 100 aidil xdpt tau .. sbb aidil tak tag nma akak .. hihi

(ehh kak2 pulak.. :P)

iDeaL cRazEe said...

@tomato : yeke?? sekarang jugak ideal tmabah...hehehe ;)

tomatokering :) said...

hamboihh ! dan2 ang tag noh .. hehe :P

Encik MamaT said...

aku takde FB la.. hehe

Amiey White said...

OOOOOO...NAK WET