.

.

January 18, 2011

OMG, aku di ugut.!!!

Harap maaf kpd kwn2 yg xdpt nk tgok atopon view latest entry aku yg psl Facebook tu..coz dlm mase 2 3 ari selepas aku publish entry tu, aku terima beberapa ugutan..yup kwn2 UGUTAN aka BLACKMAIL..huhu..1st anonymous tu mencarut2 kt shoutbox aku..ade r dlm 2 ari die wat cmtu..pastu the latest one die comment kt entry tu pg td dlm pkul 10.30am, January 18th 2011..."ready to get sue, idiot" klo xslah aku la die ckp cmtu..sbb aku da delete comment anonymous tu..huhu..aku x pasti yg anonymous tu owg yg same atopon bukan..Aku rase aku kenal sape anonymous tu..aku x tuduh ok! syak je..coz dlm sehari dua lpas ade owg xpuas ati ngan ape yg aku wat dlm entry tu (aku rase la)...

Tujuan aku tulis entry ni sbenarnye sbg bukti gak yg aku kne ugut oleh owg x dikenali tu..n kowg yg bace entry ni otomatik jd saksi aku kne ugut..huhu..Aku tulis entry ni jugak sbg bukti yg aku rase terancam ngan ugutan tu..n aku pasti sape2 yg kne ugut cmnie pon akn rse terancam gak..So kpd anonymous tu, klo xpuas ati ngan aku sile la tampil kehadapan..settle care baek..fight solve nothing..aku pon xsuke nk gado2 nie, sbb aku xkuat..huhu

Orite, smpai ctu je aku nk meluahkan perasaan hatiku yg terancam nie..huhu.. Hopefully pasni xde lg la anonymous yg kacau idop aku n blog aku nie...ok!

Klo aku ade saketkan ati sape2, dlm sedar atopon tidak,
secare sengaje atopon tidak, AKU MINTAK MAAF
THAT MY FAULT OK
PEACE!!

12 comments:

tomatokering :) said...

entri mane ek ? nk tawu . hehe

iDeaL cRazEe said...

entry yg psl crazeebook tu..huhu

nub said...

sapa mau pukoi2 ang ni? hadoi laaa....

cik ainie @ lola said...

sabar je k...

iDeaL cRazEe said...

@nub : aku pon xtau la..hadoi laaa jugak..susa jugak nk berblog ni rupenye..huhu

@lola : ngah saba nie..huhu

mofaizmz said...

ek eleh.. watpe delete.. xyah nak heran dengan orang yang dengki xtentu hala ni.. apa mende dia nak sue plak.. ko buat pun for fun je kan.. facebook tu bapak dia punya ke..

p/s: len kali xyah peduli orang mcm tu..

iDeaL cRazEe said...

@mofaiz : aku xdelete..save as draft je...xpe r..aku x suke nk bermusuh2 ngan owg len...

pasni maybe nk wat topic hot lg...tungguuuuu~ hehehe ;P

unieMARKS :) said...

chill okee . hum . kesian ideal .

iDeaL cRazEe said...

@unie : thx... =)

fadhdeela said...

entry tu pasal ape??hihi nak tau jugak :D sabo la erkk :)

Meh singgah: Aksi yang Menghairahkan!

Amiey White said...

Tunjuk meh aku pukul dia hahaha

iDeaL cRazEe said...

baek jgn..aku mlas nk lawat ko kt hospital nnt..hahaha =)