.

.

January 31, 2011

Myspace pulak nk tutup??

FYI : First of all, I would like to let you know that this entry is only my imagination. Seriously it's doesn't mean to mocking, cursing or insulting any parties at all.

Btol ke grammar omputih aku tu?? xkesah la, jnji aku phm..kowg xphm sudah..hahaha..Orite, entry kali ni merupakan sequel kpd entry Crazeebook aku yg telah di banned sbb agak kontroversi. So entry kali ni aku mengurangkan cket kontroversinye..hehe..Jom usha, layannnnnnn~

Baru2 ini dunia dikejutkan ngan isu Mark nk ttup Facebook nye dan pernah juge timbul berita bahawa Ideal Crazee seorang pemuda kacak lg jutawan dr Malaysia sudah membeli fB tersebut. Ape yg menyedihkannye disini, Mark telah menarik balik syarikat fB nye itu ekoran slah paham mengenai warna tema yg digunakan oleh Ideal Crazee pd laman sosial tersebut. Sekarang ni Ideal Crazee mengalih arah untuk memliki sebuah lg laman sosial yg pernah terkenal pd ketika dulu, dan laman sosial itu ialah Myspace.!!

" Bersosial Sambil Beramal "
sila baca sehingga habis, anda akn phm

Login page : da serik da nk gune warne PINK..hehehe

Home page : simple but nice~ =)

Profile page : kpd admin kakiBlogger, harap pasni
kowg promote blog aku yek..hehehe

Ads #1 : Billboard

Ads #2 : Bus stop
utk permulaan, Crazeespace hnye bole di acces di Thailand sahaja (beta version)

Ads #3 : Truck lorry
menyertai karnival JomHeboh bg mempromosikan Crazeespace di Malaysia

Ads #4 : Manchester United..kewwllll~

 JUICE : blogger2 laen dok kecoh sbb msok megazine
aku msok Juice xbising ape pon, exclusive lg =)

sgt2 kacak kan die nie??

syarikat sah yg telah membeli laman sosial tersebut


Info ringkas mengenai Crazeespace :

:: Name Crazeespace diambil dr name seorang pemuda kacak, Ideal Crazee.
:: Ideal Crazee merupakan CEO dlm syarikat Ideal Crazee Corporation.
:: Ideal menyukai warna BIRU, tp percaye atau tidak beliau tidak pernah menonton mahupon memiliki clip video BIRU. (mcm susa nk caye je)
:: Selain carrot juice, Ideal juga menggemari jus tembikai. Tetapi beliau kerap memesan sky juice tatkala di mamak corner. (dtg utk wifi shaje)
:: Ideal Crazee Corp. pernah berhasrat utk menaja salah satu kelab bola sepak ternama di luar negara, tp tidak dipersetujui oleh pengurus pasukan tersebut ekoran penggunaan warna pd logo yg agak terlalu jambu.
:: Setiap login ke akaun Crazeespace anda akn di cas 20sen dgn menggunakan service PayPal. 10sen daripadanya akn didermakan kpd badan2 kebajikan.
:: Perkhidmatan Crazeespace hanye pd jam 8am - 5 pm, Isnin - Sabtu sahaje. Ini bg mengelakkan kaum ibu bapa drp mengabaikan tanggungjawab mereka kpd keluarga ekoran terlalu taksub dgn Crazeespace. Begitu juga dgn anak2.
:: Entry ini sepatutnye di-publish pd ari ahad lepas, tp tertangguh pd ari isnin nie kerana kerap tertido ketika dlm proses menyiapkannye. (letih kot edit pix2 tu)
:: Ini merupakan entry yg mempunyai gambar yg terbanyak yg pernah ade dlm blog Ideal Crazee Zone setakat  ini. Dan ia mengambila mase selama 42jam 36min utk disiapkan, dan separuh drp mase itu terbuang kerana tertido..hehehe =)


sekali lg sy ingin mengingatkan anda semua
entry ini hanye sekadar imaginasi gila aku sahaje
tidak pernah berniat utk menyindir, mengutuk mahupon menghina sama sekali
pihak Ideal Crazee Zone tidak akn bertanggungjawab keatas saman yg bakal dikeluarkan oleh mane2 pihak
PEACE TOGETHER
....assalammualaikum....

13 comments:

nub said...

wahaha.. power2

mofaizmz said...

haha.. saham aku macam biasa

little cart00n said...

myspace da mcm tak berfungsi sgt da sjak ada fb..
heee :p

shazleenhairuddins said...

kahkahkah
tak habis2 buat onar.crazee betol
hahahaha ^^




p/s : ilike........

Nyssa Nuar said...

wawawawa..
kesengalan di situ..
uhuhuhu

Budak Giler Cadbury said...

haih tade keje la senior sy ni

Cik Ainie @ Lola said...

i loike...tiap entry memang ad kesengalan dr owner blog nie...
hahaha...memang crazee... :P

efa said...

owner blog yg crazy...hahaha ko mmg byk idea gila kan hehehe btw nice edit la..tinggi imaginasi good :)mybe 1 day eceh :)

iDeaL cRazEe said...

well~
Welcome to Ideal Crazee Zone...hehehe =)

tomatokering :) said...

ouh no ! rosak lah baju mU ada lambang crazeespace kat situ ! hahaha :P

grOundnUt said...

wahahahhaa.....Mark memang takkan tutup FB ni...ekekekek~

areripe said...

wah, u awesome la bro!
keep it up!
stylow milow!

Nurul Afifah said...

la..ade org pnye ke..bru igt nak ciplak smlm.. ;P