.

.

January 24, 2011

Luna Maya pulakkk..aiyah~

 gmbar sekadar hiasan n tiade kne mengena ngan topik entry

Orite..entry kali ni merupakan sequel kpd entry [ OMG, Cut Tari serang aku ]..So sape yg xbace entry tu mungkin akan blur n masok air cket bile bace entry ni..hehe..so better gi bace entry tu dlu ok! Orite, jom tgok ape yg jadi kt aku kali nie plak...

Cmnie cter die...biase la aku bile mlm2 mmg xde kje len selain dok online n cari kje through ternet (ye sy masih penganggur lg..hehe). Mase tu dlm pkul 2.40am lbey kurang cmtu la..ngah best dok isi form, sekali lg berlaku tindakan reflect yg nyata diluar kawalan otak mahupon naluri seorg lelaki di mane aku secare otomatik melompat ke ats katil wat kali ke-2 smbil terjerit "What da F!!"..tande seru menunjukkan aku jerit agak kuat time tu..Aku x sure menatang ape yg memanjat ats blkg bdan aku td..ape yg pasti ade 3 calar kt bdan aku..Maklumlah time tu aku hanye ditutupi ngan boxer bewarna pink keluaran Alain Delon..maaf bukan pink tp biru gelap..Harap anda semua tidak membayangkan lbey dr ape yg sy ceritakan..hehe

"Fcuk!!!" sekali lg aku terjerit..tetibe Bruno Mars, seekor kucin jantan berlari masuk bilik aku..rupenye si Bruno Mars ngah berburu menatang yg pnjat bdan aku td..mmg fcuk sungguh Bruno Mars nih, wat tekejot aku je..huh! Tetibe kedengaran cut cit cut cit dr bwah katil..eeerrr, maaf aku xtau cmne nk eja bunyi cencurut..hehe..sah tu Cut Tari yg msok blik aku aritu..Bruno Mars yg agak kacak dr Justin Bieber pon lari masuk bwah katil..Aku yg kat ats katil smbil pelok bntal Garfield makin cuak bile dgr suare Bruno Mars diselang seli ngan suare Cut Tari dr bwah ktil..timbul persoalan sape yg buru sape? , sape ggit sape? sape yg mati dulu??

Haru klo terus cmni...aku smbil lepaskan bntal Garfield td pon slow2 hulur kepale nk tgok ape yg jd bwah katil tu..xberani nk turun..siyes aku mmg geli ngan spesis mamalia tu..ngah dok zoom out zoom in bwah katil tu, tetibe satu menatang berlari arah aku diekori Bruno Mars..terbeliak trus bijik mate aku.."damn!!!!!!" siyes mmg btol2 terkejot gile smpai jatuh katil..Gelabah gile la aku memanjat nek katil balek..banjingan sungguh, huh! Sah kali ni Luna Maya bkannye Cut Tari..aku bleh cam sbb Luna Maya bdan die gemok2 cket , Cut Tari plak die kurus2 cket..

Mencarut2 aku bile tgok Luna Maya lari berpusing2 ats karpet tu..mane x nye ade dlm 2 3 kali gak la die lari ke arah aku mcm nk lompat nek katil je aku tgok..melompat2 aku di watnye, abis sume bntal aku campak..huhu..Last2 si Bruno Mars dpt terkam ekor Luna Maya..jeritan Luna Maya wat aku betambah mencarut2..siyes aku mmg cpt tekejot klo ade menatang yg aku geli dekat2 ngan aku..cpt2 aku soh Bruno Mars bwak Luna Maya keluar dr bilik..Ape yg jd kt diowg pastu aku xtau n xnk amek tau..yg penting bilik aku da selamat..Pasni walau pnas cmne pon, pintu bilik akn tetap ku ttup rapat serapat atiku..xmo dah cencurut2 yg vogue tu msok bilik aku lg..huh!! Klo btol2 Cut Tari and Luna Maya xpe la jugak..hehehe =)


asalammualaikum~

6 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

haha..memg kelakar..
hahaha...sian u...
;)

fadhdeela said...

hahahahaha kelakar la kamu nie..smbil baca terbayangg keadaan sebenarnyer :P

Meh singgah: Perkahwinan Ayu Raudha & Zaquan Adha!

Cempakamelati said...

Sian Luna Maya tu..pasti dah arwah.

Biela Sapine said...

Yang " pelok bntal Garfield " tuu tak boleh blah. Hahahaha

AyinAyob said...

kau nak yang hot hot je chasing kau kann? hahaha.

it's me said...

siyes...mmg lwak r bca..xD
cool..!!