.

.

January 22, 2011

Omg, Cut Tari datang serang aku...

gambar sekadar hiasan n tiade kne mengena ngan topic entry

Orite, selepas aku diugut dlm 2 3 ari lepas kini aku diserang plak..sungguh x berperikebinatangan btol sape yg serang aku pg smlm..mase tu dlm pkul 3.30pg kot..Nseb bek xde pape jd kt aku smlm..siyes klau aku dpt die mmg aku pijak2 die smpai mampos..pastu aku potong2 bg kucing aku mkn, xpon bg kt anjing uncle seblah umh..xpeduli da soal idop mati ni..huh!..jnji aku aman..Siyes derr..klo kowg kne pon aku rase kowg wat lg terok dr ape yg aku ckp td..huhu

Kowg nk tau sape yg serang aku mlm smlm?? name die Cut Tari..ofcoz kowg sume knal kn sape die..Tp harap maaf ye kwn2, bukan Cut Tari yg scandal ngan Ariel Peterpan tu..tp ni Cut Tari laen..Yang aku mksudkan cencurut..name Cut Tari tu abg aku yg bg sbb mlas nk pggil cencurut..so pggil je Cut Tari..baru la vogue..hahaha

Aku ni jenis suke online smbil baring2 ats karpet, xsuke ats katil..so smlm mase ngah best dok isi borang kje online (ye sy penganggur..huhu) tetibe berlaku tindakan reflect yg di luar kawalan otak d mane aku secare tetibe melompat ke ats katil smbil menjerit "OMG" kuat2..siyes bai..Mau nye x terkejot tetibe Cut Tari mucul kt sebelah laptop Hp Pavilion aku..siyes aku mmg geli ngan tikus..bukan takot ok! Aku gelabah gile time tu, xtau ape nk wat..dgr bunyi die pon da ckup utk wat aku cuak..Sebelom ni xpenah Cut Tari msok bilik aku..ni 1st time maybe awl2 thun cmni musim mengawan kot..tu yg die cube meniduri mouse AVF aku tu..huhu

Dan2 setiap kali aku nk jejak kaki ke lantai je, si Cut Tari tu pon ngade2 kua dr bwah katil..ade dlm 2 3 kali gak la aku jerit "What da F" smlm..sumpah mmg aku benci tikus..huh!..Keadaan semakin genting, aku pon pggil Justin Bieber, seekor kucing gemok masok dlm bilik utk tlong aku..Mule2 tu Bieber bajet macho bile memulakan adengan ala2 cter katon Tom n Jerry..last2 die sendri tekejot smpai melompat bile Cut Tari tetibe menjerit bile kne kuku si Bieber tu..hahaha


Finally, Cut Tari berlari keluar bilik smbil d kejar si Bieber..aku pon cpt2 la tutup pintu..fuuhhh settle masalah..Bsoknye aku cari2 gak la kot2 ade jumpe mayat si Cut Tari tu kt dapur, tp xde..Aku bajet da masok perot si Bieber yg pelahap tu, tp ternyata si Cut Tari still mengekalkan title vogue die bile aku terdengar bunyi cencurut kt bwah mesin basuh..sialan sungguh..Tp persoalannye di cni, mungkinkah itu cencurut yg bername Luna Maya??? jeng3x....hehehe =)


assalamualaikum~

10 comments:

cik ainie @ lola said...

hahaha...agak kelakar bila lelaki geli ngn tikus...hahaha
kelakar giler...hahahaha

AyinAyob said...

ahahah. wok!! geli ngan tikus bhaii. aku bace post aku gelak guling guling. wakakakaak. anyway bhaii. tips lah untuk kau. buat family member lah. hahaha. leh temankan kau online hari hari. huhu.

nazpunyerblog said...

haha ..ni yang aku malas ni,asal bace entry mat crazee ni mesti tertipu ..ceh ..:)

iDeaL cRazEe said...

@lola : eleehh..mcm la die brani sgt..huhu

iDeaL cRazEe said...

@ayin : hahaha..xde maknenye

@naz : mane ade tipu..mmg name die Cut Tari ape...huhu =)

cik ainie @ lola said...

klu terkejut 2 biasa la...
yg xtahan ye geli ngn tikus..
hahaha.. kelakar la u nie..hehe

iDeaL cRazEe said...

@lola : cer try wat survey...
konfem 7 drp 10 owg laki akan jwab geli ngan tikus..huhu

cik ainie @ lola said...

da 2 klu gf 2 takut ngn geli ngn tikus jgk n mintk bf dia halau tikus 2 cmne...berani xberani...klu xberani,jatuh la saham..hahaha :P

Cempakamelati said...

ha! ha! lawak-lawak..tapikan ni nak bagitau, kucing dia makan tikus jer, dia tak makan cencorot.

Ni nak komplen ni...jangan marah...tak suka la energy saving tu..tengah syok2 baca, tiba2 gelap..ades..

Biela Sapine said...

Haha. Teringat dulu dekat rumah sewe kawan boleh pulak belasah tikus dengan shiltex. Esok nya baju dia berlubang lubang. Hak