.

.

January 20, 2011

Crazeebook di Facebook...

Orite kwn2..walopon tajuk tu mcm kontroversi, tp entry aku kali xkn meninmbulkan kontroversi mcm 2 entry aku yg lepas tu..bukan serik tp xmo ade musuh..Mama slalu ckp "berkawan biar beribu, berkasih biar satu"..ehh silap.."terbakar kampung nampak asap, terbakar ati sape yg tau"..ehh, bukan3x..lupe la peribahase tu, tp mmg ade kn peribahase psl musuh2 tu kn?? huhu..xpe2, lupekan je..Entry kali ni aku nk tnjuk Crazeebook aku..bukan crazeebook yg wane pink tu, mksud aku Facebook aku..Ideal Crazee + Facebook = Crazeebook..maaf la klo kowg rase entry ni mcm same ngan cikAmiey punye..tp berbeda dikit yah teman2 semua! hehe..Klo x caye jom tgok...


kewwllll x?? hahaha..tiade penggunaan photoshop ye utk pix ni
klo x caye tgok sendri kt cni [ Ideal Crazee ]

Sbenarnye entry kali ni len cket..wat julung2 kali nye pintu ati aku terbukak utk promote group n fan page kakiBlogger..Mama slalu pesan, "wat kje kne ikhlas"..so ni la waktu nye ati aku ikhlas nk promote kakiBlogger..maaf ye admin2 kakiBlogger ..hehe..Tp.........bukan kakiBlogger je, aku ade add on cket..ape?? ingt mcD je ade add on?? huhu..Jgn byk bunyik, jom tgok dan usha mereka semua..nk follow pon bole..hehehe



Hambeekkkk...pilih mane kowg nk..nk yg biru, yg pink, yg kuning..plih je, aku bg free..aku bukan bute warne ye, saje je nk test kowg..hahaha..Penat dowh carik link diowg nih..aduhh..hehe..Sorry kpd kakiBlogger yg xde dlm list di atas..aku pilih random je..sorry ek..Nyway, aku nk wish thx a lot of the ring kt diowg sume..coz byk support n meceriakan facebook aku seceria warne2 d ats...hehehe

THANKS KAWAN2.!! 
assalamualaikum~

9 comments:

sissyira said...

salam

kreatif tol...

iDeaL cRazEe said...

biase2 je...thx..hehehe =)

Budak Giler Cadbury said...

senior saya sayang awk :)

iDeaL cRazEe said...

senior syg junior juga..hahaha
love kakiBlogger tOo..yeah =)

ezan said...

nama aku tak ada pun, tak minachi, tak nak kawan!

hahahahaha

Cik Shazie said...

name ak pon xde ni..penat ak berlari2 ke cni..haha

iDeaL cRazEe said...

chillexs r...next entry ok =)

α∂αωιʏαн αʓ-ʓαняαα'(아다위얗 ) said...

so creative....
hehehe..nk jugak tag nme cmtuh...nk wrna pink...:)
suke sgt2 tag yg atas tuh..:)

tomatokering :) said...

haha ! baru terbace ! erika rain ? kompem org tak kenal . huhu