.

.

December 31, 2010

Terakhir dari aku...


Orite..aku nk mengumumkn sesuatu bahawa ini merupkan entry yg terakhir dr aku..penat, xlarat, letih, n xmampu da nk wat entry lg...utk tahun 2010 sahaje ok..Utk thun 2011 nnt xtau lg cmne..maybe aku akan mule busy..Insyallah klo free aku akn update blog aku ni slalu..n maybe pasni aku byk wat entry psl diri aku je..da blOg aku xkn la nk cter psl bnde len plak kan..kan kan kan?? hehehe...


X terlambat lg kn klo aku nk wish CONGRATZ TO MALAYSIA coz menang Suzuki Cup aritu..i'm prOud be Malaysian..x sia2 aku jerit2 mase tgok kt tv aritu..smpai mak aku mara2 sbb aku tertendang pasu bunga melor tanam tepi kolam, itik bertelor ayam mengeram..heeeee..excited kOt tgok..cuak pOn ade..hehe..Anyway Malaysia da pon menang..tahniah3x..Psl provokasi tu rakyat mesia xyah la nk kecoh2, kutuk2 diowg balek..Kite da menang kire Alhamdulillah la..satu je aku nk tnye..kite menang kite bangge, klo kite yg kalah cmne?? so be professional ok..hehe..Jom lyan video hitler ni..lwak dowh..haha..Aku pelik apsal la sume isu yg jadi dlm mesia ni konfem video hitler ni jadi bahan..adoi..anyway mmg lawak n creative..hehehe =)




" Sayonara 2010, Aloha 2011 "

5 comments:

nub said...

slamat 2011!!!

wat byk2 entry syiokk lagi.hahak

iDeaL cRazEe said...

hehehe...Insyallah =)

Syafiq Rosli said...

all da best

syira aka sepatu hijau said...

salam

selamat tahun baru :D

Syipak Bonkers said...

hahaha. banyak video ni.but lain-lain subtitle. lawak ouhh. HAHA