.

.

December 22, 2010

Saya susa tido lena...


Orite...jam dinding kt bilik aku ni da menunjukkan jarum panjangnye kt no.10 n jarum pendeknye plak kt no.4..so maknenye da pkul 4.50..jenguk sat ke lua tingkap..gelap..4.50 mlm?? cm pelik je..4.50 senja?? ade kerw??? hahaha...so mksudnye 4.50 pagi la kn..hehe..Mate ni still terbukak luas merenung tajam ke mOnitor laptOp, tgan menaip keybOard, bdan meniarap rehat, kaki bersilang, telinga kusyuk mendengar music R&B n bibir plak terkumat kamit ikot irama lagu..ape aku ngarOt ni? kOwg plak layan bace je kn..hahaha


Ape aku nk cter kt cni sebenarnya adelah aku ni maybe salah seorang penghidap sejenis penyakit..yg agak serius..alzheimer kah?? parkinson kah?? amnesia kah??  air asia kah?? kahkahkah..mmg ngarOt btol aku nih..DoctOr ckp otak aku ni terlalu active n ketidakupayaan mate aku utk tutup..aku tnye la doct tu ape saket aku ni sbnenarnye?? die diam n gelengkan kepala je...Walaweeiii bunyi nye cm krOnik je..aku sbg seOrg insan yg kerdil disisi Nya hanye mmpu redha n terima dgn hati yg terbuka...Hhhmmmmm


Ape yg ptOt aku wat ni?? aku jd buntut buntu n mule fikir mcm2..arrggghhhhh!!..Ok, ckup smpai ctu je..xreti aku nk mereka-reka ayt cm owg nk gi terjun bangunan.. hehehe..Sbenarnye aku ni mmg ade saket pOn..apekah?? Insomnia..kOwg tau ke saket ape tu?? cm aku ckp kt ats tu ler..minda terlalu aktif n ketidakupayaan mate utk ttup..Xphm lg?? aku ni spesis owg yg x TIDOQ mlm..iaitu dr jam 7pm - 7am..klo xpham lg tu tandenye kOwg pon ade penyakit gak..gi jumpe doctOr cpt..hahaha..nk tau lg lanjut psl saket aku ni meh click cni --> Insomnia


Mama aku slalu ckp "kamu ni musang!"..mustang?? firefOx?? musang la...M.U.S.A.N.G...bejage mlm tdo siang..huhu..Nk wat cmne da mate xleh nk pejam n tdo..tmbah plak sbb siang td bgun pkul 3pm..mmg sgt2 bertuah sungguh la kn..hahaha..Stiap kali mama tnye "tidakkah kamu tidur lg wahai Aaron Aziz?" ..hehehe..ni jawapan aku.."SAYA SUSA TIDO LENA"..mama da biase dgr ayat tu..tp xnk plak belikan tilam IKEA idaman aku tu..wahahahahahaahha...eerrrrr.. xlawak ek? sorry..huhu..Ape yg aku wat memalam tu juz on fB wlopon xde ape yg best..tgok video2 kt U-tube..dgr lagu..fikir mcm2 (slalunye fkir psl cmne nk kuruskn badan) hahaha...n mostly aku wat design2 header yg owg order..datz all..nothin special..Orite, pnjang plak entry aku kali ni..pd hal nk cter psal xleh tido je..huhu..Orite kwn2, chOowz..Assalammualaikum

" dia memang susa tido lena "
haaaa..ini la jawapannye..heee =)

9 comments:

Amiey White said...

hehehe kita kan kaki blogger mmg kes susah tidurla

tomatokering :) said...

ceq law cuti susah jugak nk tidoq ;D

iDeaL cRazEe said...

ideal ni cuti ke xcuti same je..ahakz =)

The Nurul said...

kelakar gila iklan. tak penah tengok kat tv pun.

iDeaL cRazEe said...

iklan tu da lame gile la cik Nurul..mase thun 90an kot...tp siyes best..cute je..hehehe =)

aniji said...

heheh...biasalah tu..saya pun spesis tak tido bila mlm...tpi saya tido dengn lenanya bila lpas subuh tu dtg..hahaha

anamizu said...

comel je budak tu!!
"die susa tido lena" hihi

grOundnUt said...

hahahaa...sama la kita bro...susah tido awal...tapi kalau nak kehidupan yang sihat...kene la tido awal...ekekeke...^^'

Cikgu Fikri said...

AKu pernah gak susah nak tdo,..
kdg2 smpai tak tdo..
tapi jarang berlaku lah..
tp, klu cm bunyi bising, org berbual, mmg aku susah tdo..
kdg2 smpai gado ngan rumate sbb dia bising time aku nak tdo..
huhuhh..
hope lepas ni, perkara susah nak tdor ni xberulang kt aku lg..
AMin..
Moga2 ko pown cpt mudah tdo..
ANyway, ko samer cm dia ni..
meh tgk :

http://miszydian.blogspot.com/2010/12/penyakit-lama-ku-datang-balik.html

huuhuh :)