.

.

December 16, 2010

Otak kusut monitor serabot...


          Assalammualaikum n salam sejahtera...waaahhh alim sat..mungkin disebabkn impak biznes baru aku nih..hehehe..Nampak x pix kt ats ni..print screen dr monitor HP Pavilion dv3000 aku..hehe poyo jap..Ni prOject header utk QueenF..serabOt kn?? cmtu la serabOtnye medulla oblongata aku nk mencari idea utk nk design header2 yg kOwg sume tempah..siyes bleh btOl2 jd crazee aku klo 3x jumaat cmni..sempatkah aku nk ganti puase?? byk lg blom ganti ni..haha..Klo kowg tgOk lelok ade 6 kOtak kt ctu, n stiap kOtak tu plak size die 880x350 cm pix2 kt bwah tu..byangkn r cmne serabOt gle stage Ai (adobe illustrator) tu..tu blOm aku zoOm in lg..tmbah plak ngan Ps (photo soup aka photoshop) kt seblah tu plak..Siyes derr, rse cm kepala aku ni kne ggit di anjin berbaka parsi milik jiran aku yg rntai lehernye jelas tertulis Bieber..huhu.. <-- simtom2 saket otak =)

          Mau nye x saket otak..byk lg order kne design nih..klo aku bos xpe..ni aku la kuli, aku la bos, aku la designer, aku la ceo, aku la cleaner, aku la striker, aku la goalkeeper, aku lalalalala~ <-- tande2 positive semakin jelas kelihatan..huhu..Selagi aku xpuas ati ngan design2 aku, aku xkn tnjuk kt customer..tu yg kekadang 23 ari bru siap..23ari?? jgn cpt tertipu ye kwn2..mksud aku 2 3 ari..hehe..Klo kowg tgok blek pix kt ats tu, aku xsuke online fB time designing..klo x lg serabOt ngan nOtify2 yg bodO2..saje je  aku bgtau..hehehe..Dah r xmo r aku cter pnjang2 psl bnde nih..jOm usha hasil keperitan n penderitaan aku ni..hehehe








          Amacam...ok x kOwg rse? agak serabOt kn..huhu..Kowg tlOng bg cOmment cket ek..hOpefully pasni dpt upgrade lg skill designing aku..coz aku still xpuas ati ngan design2 nih..aku mahukan kepuasan..kepuasan??? hehehe..Klo kOwg nk tgOk design2 aku yg len click cni ok.. [ PORTFOLIO ] ..n klo rase nk tempah bleh la click cni plak..hehe [ Header Design ] ..Orite smpai cni je bebelan bieber aku..ahakz..Assalammualaikum~ =)

15 comments:

aniji said...

cantiklah...suka yang nombor 3 tuu...

iDeaL cRazEe said...

hehehe..thx =)

2+2=5 said...

lawa2...no 2 cool~ =) walkin2 n follow kamoo =)

LAUT CHINA SELATAN said...

derr.aku ske design yg 4 n 5. tp sbb name blog ala2 ade mention gurl kan, so no 1 n 2 priorty aku lah! :) just a bit of opinion

iDeaL cRazEe said...

hehehe..thx 4 da comment =)

nadia said...

suka semua design..hek3~
nice2..ada bakat..moga jadi usahawan berjaya 1 hari nnt..amin..^^

iDeaL cRazEe said...

amin~
hehe..makaceh
hopefully cmtu la.. =)

tomatokering :) said...

wahhh~ sume cantek2 la.. tolong ajar leh? *nak lawan bisnes aidil.muahaha XD

"kidding

efa said...

cntiklah..semua design yg ko wat...waah...tere la...suka..

AWYN-Core said...

No 1, nice one. But no.2 is my fav ♥
Great job I-DEAL !

faizura rahman said...

cari idea kt medula oblongata ke dik? hahaha..kesian cerebrum da xde keje~

hmm..yg no 3 tu mcm poster konsert la! u rawk!! hehe

anamizu said...

suke smue..
smue smart ^^

Ain Zulaikha said...

susah kot nak buat.. aduhai.. takpe, rezeki kan.. bagus.. keep it up..

iDeaL cRazEe said...

thx 4 da support ya.. =)

Queen F said...

wawawawawawawawawawawa!!!!!

suka suka suka suka semua!!! :D

timer kaseh timer kaseh timer kaseh.. :D

rambang mata nak pilih tyak taw yg mana.. :D