.

.

December 29, 2010

New year header...



Orite..Sempena tahun baru yg bakal menjelang x sampai seminggu dr skang, aku plan nk tuka header aku yg kt ats tu..bOsan plak tgOk header tu..kOwg bOsan x?? hehe..Tahun baru so header pon kne la baru..asik design header utk costumer je..aku pon nk header baru gak..heeee..Nk tgOk x header baru aku tu x?? mne bleh..tggu new year nnt k..sabar sparuh dr iman..Yang pastinye header aku tu nnt akn berwarna itam putih..aku design simple2 je..jnji nice..nice kerww?? huhu..jnji aku puas ati..hehe..Actually aku wat 2 design, satu lg still mengekalkn warne2 comel spt d ats..hehehe =P

 ini bukan chewing gum itam putih ye kwn2

 
 ini juge bukan bendera mane2 negara ok =)

N ade sebab gak nape aku wat design baru utk header aku tu..nk tau sebab pe?? jeng3x..hehe..sbb aku nk jOin Header Contest cik Yana...yezz header contest..satu ratus hengget kot price die..Aku juge mate duitan ok!..heeee..so same2 la kite tggu tarikh 01/01/2011 klo kowg nk tgok header baru aku tu nnt..jgn mara r..Orite pendek je entry aku kali ni..Assalammualaikum~ =)


Gud luck for Malaysia soccer team..yeah!!

7 comments:

Amiey White said...

mana header nya :S nak header free 1 :P

iDeaL cRazEe said...

header akn kua 01/01/2011 nnt...heeee

Amiey White said...

nak free :P

iDeaL cRazEe said...

xde free..sume dlm dunie ni kne byar..hahaha =)

NUR AIN AZMAN said...

hahaha, lawak bace komen2 u all kat ats ni, muehehe

el, jom join sini
http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen el kt entry aen tu ya, bkn kt shoutbox taw.

komen el amatlah d hargai :)

iDeaL cRazEe said...

aen : da bace n comment da =)

tomatokering :) said...

nak jelesh jugak ! ;P