.

.

December 15, 2010

Harus jadi bantal plok aku...

          1st of all, so sorry coz aku da lame x wat blOgwalking kt blog2 kowg sume..n da lame gak aku x update blOg aku ni ngan new entry..bkan ape coz 2 3 mggu ni aku agak bz ngan pelancaran biznes baru selain biznes RayBan aku tu..huhu..cOz biznes header ni agak rmai gak yg tempah..Alhamdulillah..klo diowg tempah aku  tros bleh bg cm biznes RayBan tu xpe, ni aku terpaksa la jd crazee jap utk dpt kn idea2 yg gile gak utk design header diowg tu..hehe..Thx kpd sape2 yg beurusniaga ngan aku, aku akn wat yg terbaek n secepat mungkin header yg kOwg mintak tu k..Insyallah..sesape yg berminat nk order header bleh la click link yang ade kt bwah ni ye..hehehe

          Nyway ni aku ade satu video nk share ngan kOwg sume...bleh la jugak ilangkn segala kusut ribut serabOt yg ade kt dlm otak kOwg tu..hehe..Actually video ni ade awekz share kt fB, so aku share kn plak dlm bentuk blOg..hehe..Sape awekz tu?? Fatin Amira Izati name empunye awekz tu..santeekk kOt..tp ohTidak! awekz ni da berpunye ye kwn2 ku..same2 la kite kecewa jap..huhuhu..jgn kOwg gi terjun lombOng plak k..terjun bungee xpe..aku suke..hehe..Klo kOwg free jeguk2 la blOg die k..aku pon bru tau awekz ni ade blOg gak rupenyer..tp private blOg kot rasenye..hehehe..So enjoy~ =)

 

12 comments:

Miss Lemon said...

wahhh jadi org bizi skrg ni kan
hukhuk
caiyok2 ok! ^^

iDeaL cRazEe said...

hehehe..umo da lanjut..kne start cari duet nk kawen..haha =)

Miss Lemon said...

bagus a pk mcm tu
kita org llki ni mesti berdikari
x blh harap parent saja
hikhik best jg feeling llki jap

iDeaL cRazEe said...

KITA?? hehehe....
laki d jadikan sbg pemimpin..so nk xnk kne jugak la wat bnde2 cmni..hehe =)

nisaGemok said...

uhuuu :)
bz sudaaah.
comel gile kucing tu !

aniji said...

kuceng tu chomelll!!!

+d.O.Y.A.h+ said...

piwittt.bisnesman taw skg :)
bagus2. hee

tomatokering :) said...

mboihh...bisnesman yea..jgn lupa ceq noh ;P

Zulfahmi Abidin said...

tembamnyer kucing tuh weh.....

Terkini: Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu | Berite sensasi jam pukul berape tah aku tak ingat 

iDeaL cRazEe said...

nisa, aniji : tau xpe..huhu

doyah : hehe..tQ

tOmato : ofcoz, ngah kumpul duet msok minang u r nih..haha ;D

zul : waahhh..sempat gak promote link yek..huhu ;P

Eazy Izzuddin said...

whoa...
makin sempit kotak pun kucing tu nk masuk gak ea
xD

Layans~
Ku Rindu Dia

Ain Zulaikha said...

alololo comel ny kucing ni.. hahaha geram lak aihh