.

.

November 9, 2010

Tension ngan blOg...

 

Nie la jadinye klo overdOse nescafe..tambah plak ngan kOpi O..smpai mate aku pon "O" gak..beso je xmau nye nk shut down..hehe..so drp xde watpe btter wat new post..actually aku ni x suke sgt wat post..wat pon sbb cOpy dr owg len..haha..tp kli ni aku wat post sendri..xde copy2 da..kali ni milo..huhu

Ok, kowg pnah x rase tensiOn, meluat, menyirap, bengang, panas or ape2 je la pkataan yg same mksud ble kowg bukak blog owg len..ade x?? klo xde xpe..dok diam2 dgr aku nk wat cket tazkirah ni..hehe..Aku tau akn ade yg xpuas ati ble bce post aku ni nnt..suke ati korg r suke ke xsuke..blog aku, suke ati aku r..huhu..Ok, kt cni aku listkn bnde2 yg aku x suke tiap kali aku wat BW kt blog2 owg len :



1. Music
- klo kowg nk tau aku suke dgr radio online..Hitz.fm..ngah2 sedap dok layan lgu Eminem tetibe je plak lgu die jd remix..xtau plak aku yg Eminem ade gak feat ngan maher zain, artis korea or artis mesia nih..cube bayangkn lirik lgu tu jd cmni.."insyallah i love the way u lie...insyallah..u'll fine ur way"..x ke len da bunyi nye tu..klo lgu die direct xpe..ni bleh plak cm kne skretching plak..kalah mr.Hahn LP tu..adoi..sakit tlinge aku dgr..lg sakit ble lgu tu stock screamo..terjerit2

2. ShoutBox or CBox
- ni satu lg msalah..xde r mslah sgt..saje nk kondem gak..hehe..Aku kdang2 tensiOn gak ngan blOg2 yg shoutbox die nun kt bawah nun..jenuh nk scrolling ke bwah cri SB die..tu pon klo jumpe..watnye x jumpe? jenuh plak nk scroll ke atas balek cari..last2 blog tu mmg xde SB..perghhh..mau pecah monitor lptop ni aku tumbok..nk BW nye psl saba je la..huhu

3. Loading
- sbg student multimedia..cesss..huhu..isu loading ni mmg xleh wat pape r..depends on speed ternet kowg masing2..tmbah plak klo kne ngan owg cm aku ni..wat tab byk2..loading die x usah cter r..klo ternet lju maka cpt la die loading..klo x, btter wat ape yg ptot..lbey sesuai sabo je la, xpon gi beli slurpee kt 7e dlu smentara tggu abis loading tu..huhu =P


Kpd sesape yg terase..im sorry ok..aku cume comment n bg opinion je..aku x soh pon kowg tuka pape kt blog kowg tu..kOwg nye blOg suke ati kOwg la kn..kn3?? hehe..n aku xckp pon aku nye blog ni bgos, style mahupon terbaeek..tp sekadar perbualan kosong yg dpt d kongsi bersama..hehe..ok chOowz

4 comments:

ezan said...

aku sokong yang point first tue, kadang2 tension jew aku sedap2 dengar lagu, pas tue ada keluar pulak lagi lain, aku nyer opinion lah kalau nak taruk lagu pun bia kalau orang nak dengar dia play sendiri :)

Izzaty said...

HAHA. Setuju sangat dgn semua pendapat ni walaupon diri senirik letak lagu kat blog. Hehe!
:P

Tp gua letak kat atas blog, so kalo sape2 rase menyampah nak dengar, bole je cepat-cepat tekan pause.

iDeaLz cRazEe said...

ezan : 1st point tu yg paling aku menyirap..huh!

izzaty : jgn mara ye..hehe..saje je nk bg opinion..nway datz is one of the solutions =)

++nurmilaAtiqah++ said...

setuju! kadang sakit hati sbb bkak blog sndiri..memekak..haha..=)) last2 delete trus lagu kt blog..nyemak je..