.

.

November 26, 2010

Tengku pikachu...

Pikachu

Orite..entry kali ni aku akan introduce kowg ngan satu project yg agak menarik + menOlak n terOonggeng..hehe..Pikachu xdpt gelaran "Tengku" ye kwn2..saje letak tajuk kencang utk entry ni..mksud "tengku" tu sbenarnye tengkurak..aka rangka..ompuithnye pggil skull..hehe..Aku bg name prOject ni ialah "Cranio"..bhse Italy tu..ape lg gi r translate..hehe..sbenarnye aku xtau ape name prOject ni..saje je bg name..hehe..Idea prOject ni dtg nye dr owg yg bername Michael Paulus. Aku rse die ni da xde kje kOt tu yg wat bnde bkan2 nih..(cm aku gak..haha)..nk tgok kje bkan2 aku?? klik sni..hehe..Ok2, smbung blek..si Paulus ni ade r plih beberape karakter katOn utk d jadikan mangse imaginasi die..jd hOdoh terOs menatang cute tu dibuatnye..huhu..jOm tngOk!!

Hello Kitty

Baby Huey

Charlie

Marvin the Martian

Power Puff Girls

Tweety

Tu la karakter mangse2 si Paulus tu..klo kOwg terfikir nk wat gak cm ape yg si Paulus ni wat, care die senang je..kOwg gi tggu kt gateway yg pOlis2 dok jage tu..alaaa pintu polis yg ade bOdy scanner  kt KLIA tu..haaa..tau? soh je katOn2 tu lalu kt ctu..kOnfem bleh nmpak tengkOrak diOwg..huhu..Da3..jgn layan ape yg aku ngarOt ni ok..xmsuk akal kn..Ok r, chOowz~

4 comments:

++nurmilaAtiqah++ said...

powerpuff girl jadi camtu~???
xboleh diterima!~~

**oh bubble.. <3

aweysca said...

cool~ nice skulling..

kerangRebus said...

tapi still kiut wat...hehe :)

Cempakamelati said...

walau dah tinggal rangka katun-katun ni semua, tapi tetap cantik dan comel.