.

.

November 10, 2010

LOVE vs CINTA...

    
          Sesekali layan lgu2 jiwang pepagi bute best gak kan? hehe..adOi..Ni sume start dr aku tgk mOvie "Sepi" n "Lagenda Budak Setan" r ni..tu yg TERjiwang sat..huhu..aku tau cter tu da lame kua tp aku bru dOnload..nk beli dvd cm bazir je..nk tgOk wayang segan r plak..hehe..Actually aku ni bkan jiwang sgt pOn..n xreti pOn nk jiwang2 ni..siyes..xcaye suda tnye Ezan n Meck..Cikshaz ke..huhu..sOrry petik name kOwg pepagi bute ni..pdan muke..haha =D



          Aku x suke sgt tgk cter2 jiwang ni..kang nanges wat malu aku je..haha..Mesti kOwg nk tau kn aku ade gf ke x? kn3?? hehe..Hmmm..dlu ade r, skang xde da..waaaaaaa~ rase cm nk terjun bungee je..bukan terjun bangunan ye kwn2..tu BODO namenye..hehe..Kowg xyah tau la nape aku break ok..jnji aku still idOp..coz idOp kt dunia ni bkan utk kapel n kawen je..byk lg bnde yg DIA soh kite wat..so xyah la nk nOnggeng2 sgt..ade hikmahnye tu..huhu

          Mase aku wat BW ritu aku ade terbace satu ayt ni.."BUNGA layu kerana KUMBANG"..dlm gak mksud ayt tu..tersenyum aku sesOrg ble bce ayt tu..hehe..jgn slahkn kumbang aje..ade gak "KUMBANG saket kerana BUNGA"..Hmmmm..rasenye xyah la aku cter pnjng lebar psl CINTA ni..coz aku sendri pOn xbyk experience dlm bab2 ni..maklum la dak NERD..owg len r ckp aku cmtu..im nOt nerd ok..klo aku nerd xde r "cRazEe" tu..huhu..b4 kOwg klik pangkah kt bucu monitor kOwg tu, meh lyan jiwang ngan aku dlu..hehe..Bila Cinta - ost Lagenda Budak Setan..chOowz

2 comments:

Nazrul.Azwan said...

haha..terbaek la bro..better trjun bungee dr trjun bangunan..haha..
skali skala jd jiwang ok gak kan..ikut kata hati..yg pnting hepy..haha..

Siti said...

ape salah jadi jiwang sekali sekala. hehe