.

.

November 25, 2010

Kontroversi...


Gambar kontrOversi yg xpnah tersebar d mane2 media massa. Bernama or BeautifulNara pOn xde pic kontrOversi ni lg taw..inikan plak HipTv n MelOdi...haha..Aku xtau nk ckp per psl pic ni.."Ideal tuntut anak"?? adOi..terase jd femes jap..hahaha..Pic ni saje je aku edit time bOsan2 pepagi bute mate xmo nk ttop make tetibe tiingg!!! ade mentOl lampu menyale kt ats kepla petande ade satu idea cRazEe msOk dlm otak kuning aku ni..haha..so 12min kemudian wujud la pic yg agak kontrOversi + sengal2 ni..hahaha..aku mmg suke wat kje2 cRazEe + ngek bak kate misi peribadi aku..sape lg cikShaz tu ler...haha..kpd kak Rita, sorry ek gune pic akak..saje je nk gurau2 ngan mmber2..xde niat len pOn..siyes...jgn sue udah ler yek..huhu...ok r, chOowz~ =)

10 comments:

Myra Jay said...

Heheee, lawak + kreatif gak Ideal vs Aidil...

farah hairuddin said...

hahha...percaya bulat2 td..ingt typo~hahaha..

iDeaLz cRazEe said...

hehehe...hasil kje owg yg xde kje cmni r.. =P

zOuL_iMMe said...

haha..bini orang pun lu sambar..

iDeaLz cRazEe said...

zOuL : jnji hawt...ade byk lg scandal yg blom didedahkn..so tgguuuuuuu~
hahaha =D

xDer said...

ingat tadi yg bonar sebonar2nyoooo :))

Amyna said...

kontebesi sungguhh... hahha. keretip lohh aidil.:-)

Cempakamelati said...

Insyaallah saya tak jadi jadikan topik ni topik baru untuk gosip mesyuarat tingkap..he he

shazleenhairuddins said...

hhahahaha
NGEK~

iDeaLz cRazEe said...

haaaa...kn..btOl x ape aku ckp kt ats tu?? huhu =)