.

.

December 1, 2010

Geli-geli jelly...

Orite...jgn slah fhm ngan tjuk entry ye kwn2..ni bukannye segmen 18sx seperti mane yg otak kOwg pikirkan n bukan gak segmen tutOrial care nk wat jelly stOberi mahupOn cmne nk bela jellyfish..ok..Kali ni aku nk wat satu pendedahan tegar yg mungkin akan memalukan diri aku sendri..oit3..kOwg fkir pe tu haaa?? da3..jgn dOk fkir bnde mepek2..dgr dlu ape aku nk cter ni..huh! Ok..segagah-gagah aku ni (gagah ke??) ade gak bnde yg aku takut a.k.a geli..GELI..bkan JELLY..contoh paling dekat cm haiwan2..jap3..nk kate haiwan cm besar sgt je..nk kate serangga xde la kecik sgt..hmmm..xpe2 abaikn..Meh aku nk tnjuk kt kowg menatang2 yg aku geli..bleh d katekan tkOt gak la..heeee =P


LIPAS
(bukan gmbar sebenar)
menatang ni walopon sebesar syiling dOploh sen tp tetap menakOtkn
mane x nye..time aku nk tdO time tu la die aktif..slalunye kt kmpung r
dpt plak yg da upgrade punye..yg siap leh terbang2 cm xde kelulusan UPSR tu
pastu baekk punye landing kt bdan, merayap2 plak msuk sluar
siyes aku sggOp bOgel walOpon depan sedare mare..huhu


KATAK
(bukan gmbar sebenar gak)
maaf yek..walopon menatang ni ade unsur2 "crazee"
tp aku akui xde pape hubungan intim antara kami..haha..cm gampang ayt
siyes aku totally geli ngan menatang lembik ni..eeuuuwwww
baru tgOk je aku da lari 7km dr katak tu..siyes mmg geli kOt
tgok kulit die yg cm.............. isshhh..xmo cter lg r


CICAK
 
(bukan video sebenar n tiade motif utk promote syrkt siling)
menatang ni xde r geli sgt pOn..coz die dOk kt siling je
tp klo da jtuh kt muke mase ngah sedap2 tgok tB
mau nye x melOmpat kijang gak aku di watnye
walOpon cicak tu jenis yg hrge 2 3juta klo jual
siyes weyh..huhu


PONDAN / MAK NYAH
(turut bukan gmbar sebenar)
walopon die ni bkannye dtg dr spesis2 karnivOr mahupon herbivOr
tp aku tetap geli gak..bukan stakat geli je..#$^%=*#@?" sume ade
maaf terpakse di censored ats sbb2 tertentu..teetttt



Orite...ckup smpai ctu je la aku memalukan diri sendri..huhu..skang kOwg da tau kn ape kelemahan aku?? Klo ade sape2 yg menjadikan menatang2 kt ats ni sbg haiwan peliharaan, n klo ade wat pape party or gathering ke kt umah kOwg..sile ltak signboard "Beware of Cockroaches, Frogs and Lizards..Pondan are included too"..plzzz sgt2 yek..siyes weyh aku geli kOt..huhu..Ok guyz..chOowz~

8 comments:

nina_cadbury said...

yehaa :) sy dan abg senior same la geli2 menatang 2 :)

iDeaLz cRazEe said...

cpt sgguh si junior aku nih...tp nseb bek la die xbwak prangai die kt grOup fB tu kt blOg aku nih..hehehe =)

tomatokering :) said...

hahaha!! takmow tgk vde0 geli..he ;P

iDeaLz cRazEe said...

geli??? lawak ade la...hahaha ;D

tomatokering :) said...

asal ade cicak je mmg sume geli kay..haha ;P

iDeaLz cRazEe said...

hahaha..juz videO saje maa~ =)

Nyssa Nuar said...

i hate lipas!!!

azwa_amani said...

huhuhuhuhu...yang terakhir tu mesti hindarkan...dapat dosa jerr..:)