.

.

November 30, 2010

Berani mati : blog aku best...

Orite..ni kali ke-3 tanpe turut aku jOin segmen si Ben Ashaari..tanpe byk bunyik jOm kite tgOk ape kne wat plak kali..hOpe dpt nek kn traffic n indirectly dpt femeskn blOg aku yg bru sebulan jagOng nih..hehe..Ok cam biase r..klo jOin segmen die di wajibkan ltak header die..sape yg blom knal die..gi cpt knal2..bleh dikate kan owg kuat blOg..hehehe




<< latar belakang blOg aku >>
Hmmmm..cmne nk ckp ek..ok aku start wat blog ni coz bile tgOk sume housemate n dak2 kolej aku ade blOg...dlu aku tgOk ape la ade ngan blOg ni..juz tempat utk tulis bende bukan2 je..cam merepek je..best sgt ke?? then ade sowg kwn aku soh aku wat..aku pOn sign up la..1st gune mmg rase bOsan gile..ye r aku ni bkan nye suke bebel..pemalu owg nye...weeekkk..muntah jap..haha..Then dlm tengah bulan lepas baru aku start siyes wat blOg ni..sbb mmber aku ckp bleh wat duet..cikEzan name die..aku pOn mule r semangat..hehe..Aku pon mule r wat BW..bw ni pon si Ezan gak yg ajar..klo x aku sendri pOn xphm ape tu BW..tgOk blog2 yg ade..dr ctu aku cari idea cmne nk design blOg aku bg cntik..aku gunekn kepakaran sbg student Multimedia utk design sume ni..style kn blOg aku skang?? kn3?? haha..riak jap..Dr segi entry plak aku kureng cket..blOm stdy lg..mungkin dlm mase terdekat ni..harap pasni blOg aku akan jd da BEST! wlopon da kne banned ngan shoutmix yg sengal tu..waaaaaa~ aku masih kecewa..xpe2..chayok2 eL.!!!! *eL name manje.. =)

<< kategori blOg >>
persOnal blOg kOt..coz aku xde byk cter psl bende2 len..blOg baru la katekn =)

<< usia blOg >>
7 bulan..tp mule siyes bru sebulan je..hahaha

<< tujuan blOg >>
suke2 je..saje nk isi mase lapang..selain tu dpt gak aku promote aku nye side biznes RayBan
meh tgOk meh...klo berkenan contact je aku k..no fOn ade kt page tu  =)

<< ape yg best blOg aku ni >>
hanye readers yg dpt tentukan
*copy ayat cikguShara..sorry..huhu

<< target traffic utk nxt year >>
target utk nxt year blom terfikir lg
tp aku target at least nk 700uv sehari pon da ok da
coz skang ni paling tggi pon aku dpt 2rat lbey je sehari
baru sebulan..xpe2..chayok2!! =)

orite..settle suda sesi segmen kali ni
kowg da wat blom..ape tggu lg??
meh click kt cni..Ben Ashaari

18 comments:

sharaBUNGA said...

ehem, da join ;p

iDeaLz cRazEe said...

well..hehe..kite pOn nek femes gak meyh =)

iDeaLz cRazEe said...

opss...lupe
sorry coz mencilOk sebutir ayat yek...hehehe =P

azwa_amani said...

huhuhuhu....:P

iDeaLz cRazEe said...

azwa : hehehehe =P

sharaBUNGA said...

sokeyh :) tak ksh

iDeaLz cRazEe said...

xkesah sbb ade tag tu kn?? hehehe =)

sharaBUNGA said...

yeah ;p

iDeaLz cRazEe said...

i knew it...haha ;D

nazirulhazwan~ said...

yeahh!!berani mati tu bagus:)
toksah2 kesah ape org nak kate.yg penting blog kite best.hehe

efa said...

waa...berani sungguh... ni caya la all the best ok :)

iDeaLz cRazEe said...

hehehe...thx guys =)

mimi mn said...

oh baru join samelah kita.semoga berjaya nanti

tomatokering :) said...

ok bagoih..brani mati jugak! cayok! ;)

iDeaLz cRazEe said...

yeah!! chayok2!!! hehehe =)

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

ezan said...

cepat cakap terima kasih kat aku, sebab ajar kau jagi blogger tegar! haha

iDeaL cRazEe said...

ezan : hahaha..aku da x tegar da..jap turun jap nek..huhu =)