.

.

November 28, 2010

Ape akan jadi kalau...

Orite kwn2..kali ni aku nk tnjuk satu lg IdealCrazeeZoneProject yg agak crazee..biase r aku klo time bOsan n xleh tdO memalam ni la kje yg aku slalu wat..cRazEe prOject..hehe..Ok, pnah x kOwg terbayang cmne agaknye rupe kOwg ble muke kOwg tu byk tumbuh bulu..atau bhase sains nye hormOn kOwg terlebih active..cm misai n jnggut or jambang..pnah x?? haha...pOmpuan pOn d benarkn utk ber-imaginasi gak ye...cOz ade gak pompuan yg ade misai..aku pnah tgOk kot <-- cter btOl..sila percaye =)

Orite..sape nk tgOk cmne rupe aku yg kacak ala2 Mike ShinOda ni (choooiii..pasan lbey) bile berlakunye ketumbuhan bulu secara mendadak..angkt kening cpt!! wat cm iklan cadbury tu..haha..Ok jOm kite tgOk..!!!



mr. Google
+
 
cRazEe si kacak
=

Loading 12%






Loading 37%






Loading 51%






Loading 74%






Loading 86%


  



Loading  100%


Tadaaaaaaaaa!!!!


Waaaaaahhhhh...still kacak kn?? i like!!! haha..mengOng suda
cmni la agaknye muke aku bile ketumbuhan bulu yg mlampau
tu blOm aku edit smpai jd Osama
nnt x psl2 Obama serang aku
Osama?? Obama??
aku rase cm ade idea cRazEe msOk dlm otak aku lg la
hahahahaha
k guyz..chOowz~

17 comments:

azwa_amani said...

uissshhh xnak lah imaginasi gitu...buruk kot...kekeke :)

iDeaLz cRazEe said...

kacak what...hehehehe

Ain Zulaikha said...

hahahahhaha... kelakar... kalau la saya ada janggut agak2 rupa saya cmne ye? hoho tak nak2x..

grOundnUt said...

hahah...sekarang macam² style boleh buat...^^'

iDeaLz cRazEe said...

ain : nk sy tlOng editkn ker?? bole je..haha =)

iDeaLz cRazEe said...

grOundnut : hehehe...btOl
rajin tol lu komen2 ek..nyway thx alot brO =)

Cempakamelati said...

Heee..taknaklah jadi camtu..awak pun tak lawa kalau ada jambang

+d.O.Y.A.h+ said...

huyyyoooo~~~~~~~~~~~~ kahhh33chak :P

iDeaLz cRazEe said...

dOyah : amacam..kacak x?? hehe.. =P

♥ηαβειια♥ said...

hahahahaha... apesal x kaler je janggut tu kaler merah ke purple ke... :p

iDeaLz cRazEe said...

kaler?? xmo la..nnt cmne nk smbahyg?? heeee =)

shazleenhairuddins said...

HAHAHAHAHA
hensem la hensem la
suke suke
nak sign please ^^

iDeaLz cRazEe said...

cikshaz : haha...nk sign ktne?? meh cni meh..hehe =)

shazleenhairuddins said...

HAHAHAHA
lepas sign belanje la tgk wayang
ekekeke

iDeaLz cRazEe said...

cikshaz : waaaahhh..td mintak kucin..ni tgOk wayang plak..pas wayang nk ape plak?? haha =)

Abu said...

Idea yang hebat..hahahah tang jambang tu mau kasi lebat sket... baru sempoi

iDeaLz cRazEe said...

abu : ckup pendek tu je..kang xsame cam beckham plak...hahaha =)