.

.

October 21, 2010

The Perfect 7even...


Dedicate to : Syena, Nana, Meck, Aina, Wanny, Iqa, Ezan, Fizee, Own, Ali, Madi, Hery, Apit, Wan, Mazwan n yg laen2...

          Xde ungkapan len yg aku nk luahkn kt kowg sume selain “Terima Kasih”..trimas utk sume..sume bnde yg kOwg wat yg wat aku happy sgt2..hppy yg mmg xpnah aku rse sbelOm ni..ckup PERFECT aku rse ble ade kOwg sume ngan aku..siyes kOwg mmg mmber terbaekk wat aku..walOpon aku xknal kOwg sgt mase wktu stdy dlu, tp da ckup bg aku utk knal kOwg pd 7 ari terakhir aku bersame kOwg sume..ckup INDAH n SEMPURNA =)
 
          Thx sgt2 weyh…start dr 1st day aku trun epoh, 11th smpai la 18th October 2010, SENYUMKETAWA xpnah lekang dr bibir aku..ade je bnde yg wat aku hppy ble same ngan kOwg…Persentation day, shOppg bju dinner, men bOwling, tgk wayang, lpak dataran, dinner, mndi sg. Chepor, lpak Gng. Lang n finally pameran ular..sume tu mmg xkn aku lupekn smpai ble2..cOz sume bnde yg trjadi spanjang 7ari tu sgt bermakne bg aku...
          Wtf..cmne aku bleh ttbe nanges nih?? Hmmm…aku harap sgt2 hub kite sume bkan smpai situ je..hOpefully pasni kite still bleh lpak same2 lg…gelak2 cm dlu, amik pic n cter yg ngarot2..huhu..Siyes weyh aku RINDU kOwg sume..xtau nk wat cmne..tggu je la time reunion nnt..Insyaallah
          SeblOm aku off…special thx to Syena, Nana, Aina, Fizee n Own..coz anta aku gi mdn gOpeng ritu..3 keter kOt..huhu..1st time ade mmber yg sggup tggu aku smpai bas smpai..siap tlOng bwakkn beg lg (actually aku yg soh..huhu)..1st class service..hehe..thx sgt2 weyh..hmpir 72% aku rse nk nanges mse lambai tgn kt kOwg ritu..ble tgk kOwg sume senyum kt aku..rse xmo nek bas..xpuas njOy2 ngan kOwg lg…huhuhu

~ TERIMA KASIH BANYAK2 WEYH ~
AKU TAKKAN LUPEKN KOWG, COZ KOWG SUME ADE DLM MEMORY OTAK AKU


11 comments:

bOo bOo said...

yeay ada nama aku
terharu giler beb aku baca :)

noor said...

hahaa..thx el

noor said...

terharu aku..huhuh

iDeaLz cRazEe said...

hehehe...
thx weyh...
MISS U ALL~

Azri Salleh said...

terharu gak aku al..ade rzki kte jmpe lg n jgn lupe roger kwn2 yg lain... =)

wanny abdull said...

sob..sob..
nges aku weyh..huhu
terharu ko igt aku n tag kt aku
mucass graciass frenz
yeay! =)

Anonymous said...

senang aku dgr.....terharu pun ada....x sangka nama aku ada...menangis ni:(x pa la...all the best my friend....may god bless u:)

iDeaLz cRazEe said...

xmo r sedey2 weyh...
aku da puas nanges tulis post ni..huhu
aku akn tetap ingt kowg sume..
LOVE U ALL

noeaina said...

sedihnye
tengss eL
hope to see u again next tyme :))

Faiz WRN said...

fuyooo...dan jgn lupe zaman2 pip dulu tyme kite salu balik kl nek kete abah dulu...hehe..chaloww betteyy...take care!!

iDeaLz cRazEe said...

welcome2...
nantikan version2.0 plak k..
sume ade nnt..hehe ;)