.

.

September 24, 2010

This is it...


          Alhamdulillah...ni la saat yg aku tggu2 tiap kali ujung sem..Majlis Makan Malam + Anugerah Dekan..hehe..Ape yg best ble dpt jadi dekan?? haaa..Best dpt dinner kt hotel bsar2, mkn sedap2..ala2 western + high class gitu..mmg aku spare prot r seblom gi dinner tu..hehe..bg aku mmg rse cmtu, tp klo bg org2 kaye yg da slalu kua msuk hotel tu maybe akn kate aku ni bdak kmpung..huhu..tp ade aku kesah ape yg kowg ckp?..huh..Aku still ingt lg first time aku dpt dekan mase sem 2, time tu kolej wat kt Casuarina Hotel..second mase sem 3 kt Excelsior Hotel..third sem 4 kt Heritage Hotel n da latest once sem 5 pon kt Heritage Hotel gak..sem 1 je aku kntoi xdpt dekan =P


          Nyway..firstly Alhamdillah..syukur sgt2 kt Allah s.w.t sbb bg aku peluang jd dekan wat kali ke-4 berturut2..wlopon aku ni bkan ikot sgt ape yg Dia soh wat..time terdesak time tu r bru aku wat..huhu..Next thx a lot to my parents + family..coz byk tlong aku dr pelbagai segi start dr msuk kolej smpai nk kua kolej ni..huhu..then to all KPTM Ipoh's lecturer yg byk ngajor aku n finally to all my member yg byk support aku dr blkg..bkan maen blkg ok..haram tuh..huhu..Thx again to all person who supported me..

ALHAMDULILLAH and LOVE YOU all.!! 

No comments: