.

.

August 20, 2010

Ramadhan....

          Alhamdulillah....sekali lg Allah s.w.t bg peluang kt aku utk smbut bulan ramadhan @ bulan pOse..Aku sgt gembire kOt bile dtg nye bulan pOse ni..Why?? cOz aku dpt kua jln2 tiap2 ptg(gi bazaar)..Arini gi bazaar cni, bsOk gi sne, luse plak gi ctu plak..mmg sOnOk bai..arini dpt mkn ni, bsok mkn tu, luse mkn yg tu plak..yumm2 =)

          N yg paling best..haaaaa....ni yg da best part yg aku nk cter kt kOwg ni..hehe..ble da gi bazaar tu ofcOz r rmai owg kn..time tu r mate aku akn membesar 5x gande dr size asal..usha awekz2..hehehe..rini dpt usha awekz cni, bsOk dpt usha awekz ctu, luse plak dpt usha awekz sne plak..perghhhh cun gler bai(lokasi: Alor Star)..tp aku juz usha je, x brani pOn nk kcO or tegOr..huhu =(

       Nyway...yg paling sOnOk skali sbenarnye ialah dpr sambOt raye AIDILfitri same2 ngan sume ahli keluarga aku..tu r yg paling aku tggu2 tiap thun..ari yg ckup perfect + wonderfull dlm idOp aku..mudah-mudahan Allah s.w.t bg aku peluang utk smbut raye plak pasni..im always pray for that....... =')

August 11, 2010

Online..Puasa....

          Adoi...da lame btOl aku x on9..bz gler..hmmm bkan bz sbenarnye tp xde internet nk on9..hehehe..smpai blOg ni sendri pOn da lame aku x update..huhu..Nyway im here rite nOw..wrote sumthin shit to u all read it ^_^ . Rini 1st puase..xdpt nk sahur same2 ngan fmily coz aku aku bru smpai umah pkul 5.30pg td..its ok, jnji bkak pose dpt same2..tu lg penting bg aku..Cter psl LI plak..hmmmmm agak bOsan gak r coz xde kje sgt..but aku amik inisiatif len ngan cube wat website aku sendri..tp baru 30%..nnt da siap aku heboh dlm fB ngan blOg ni k..agak gempak gak la website tu..hehe..Nk try tgk??? tungguuooooooo =)