.

.

July 2, 2010

WoRldCup..

          ENGLAND n PORTUGAL, aku minat gler ngan due team ni..sbb player diOwg femes2..bg aku r..kt team England aku minat Rooney n Gerrard..aku minat gak kt Beckham, tp tahun nie die xmen cOz injured kOt..kt Portugal lak aku minat sOwg je..hehe..CristianO RonaldO..sbb die r aku minat kt team Portugal..klo x xde makne nye..haha =D

          Actually da lame aku minat si cristiano ni..mase die kt team Man. Utd..aku suke tgk skill die..style..tp kdang2 cm syial pOn ade..huhu..biase r tu en..but pas die pindah gi Real Madrid aku da x follOw die sgt..cOz ati aku ttp kt Man. Utd..hehe
Tp aku sedih tol r ble tgk England n Portugal ni men kt WorldCup kali ni..kureng..then klah plak tu kt Round of 16..tp mmg aku da bleh agak da diOwg ni xleh blah cOz kt Group Stages pOn diOwg men da mcm bdak2 SUPTEM men bOla..huhuhu =(

No comments: