.

.

July 6, 2010

Thanks my FRENZ...



10:00pm 5 July 2010 - 03:10am 6 July 2010 :
          Klo kOwg nk tau aku dlu msuk fOrm6..pic yg kt ats ni la satu2 nye pic fOrm6 yg xtau cmne bleh ade dlm laptOp HP PaviliOn dv3000 aku nih...hehe bukan nk pOyo =) . Smenjak abis fOrm6 kitOwg sume wat hal sendri..yg kiri tu SyarzWarn smbung kt KLMU, yg knan tu SalimiJomie trus kje kt UiTM S.Alam n da nk kawen da pOn bulan October nnt, yg nO.2 dr knan tu plak PartyBurn pindah ke SingapOre kOt..aku yg result x seberape ni gi la register msOk kt KPTM tu..huhu

          Sebenarnye aku bukan nk citer psl histOry of fOrm6 kitOwg, tp aku nk citer yg kitOwg bru je blek dr kua merayau n lepak2 kt area S.Alam..Sebenarnye kitOwg ni jarang sesangat dpt kua lepak skali..biase r masing2 bz ngan hal sendri..klO kua pOn x cOmplete, meant kua lpak kdang2 lepak 3 owg je..kdang2 2 owg je..huhu..td je ntah cmne masing2 free..sO ape lg, Letz Party.!!! hehehe..


          SonOk gile dpt reuniOn blek..walOpon 4 owg je..hehe..at least kitOwg enjOy gile kua td..dr dlm keter smpai anta aku blek umah dOk gelak jer..wat lwak2 sengal..huhu..mmg da lame kitOwg x cmtu..Tp siyes r aku heppy glerw dpt jumpe n kua lepak ngan diOwg..terinagt blek zaman keSENGALan kitOwg mse fOrm6 dlu..byk kes jenayah kitOwg wat..fly, xmsOk klas, cOnteng dinding, hack PC skOla, tidO dlm klas, usha awek2 ngah dOk P.J (part ni pling best..hehe) n byk lg r..mmg xleh nk lupe sume tu..kdang2 ase sedey gak ble pikir blek sume tu..kitOwg free je nk wat pape..biase r zaman sekOla..hmmmmm..Eh jap2, td aku ckp xnk cter psl histOry of fOrm 6 en?? alar..xpe r..huhu

Nyway..guys, AKU SGT MERINDUI SAAT2 KITE BERSAME MASE FORM6 DLU...hehe ;'D

No comments: